donderdag 19 januari 2017

Gratis deuren af te halen

Wegens aanschaf nieuwe deur gratis af te halen. Eind mei leveren ze nieuwe binnendeuren en onze jaar oude tubespaan deuren incl omkadering mogen tegen dan gratis afgehaald uitgehaald worden. Gratis af te halen binnendeuren en deur met venster en verluchting afmetingen x2cm.


Marktplaats voor gratis verkopen, ruilen en weggeven van spullen. Kosteloos adverteren voor particulieren. Verkoop je spullen, ruil of geef ze weg.

Aangeboden: diverse deuren uit een jaren woning. Voor meer info graag een e-mail sturen. Vind of bied uw tweedehands Deuren aan op Speurders.


Domingo: We verhuisden naar een andere werkplek en hadden nog twee mooie glas in lood deuren. Binnen de kortste tijd waren de deuren opgehaald. Roell: Kerstspullen koop ik altijd al in januari, omdat het dan in . Geheel uit aluminium en voorzien van zwart geplisseerd gaas. De deur is zowel voor binnen- als buitenmontage geschikt en zowel in de dag als op de dag te plaatsen.


Deze wordt geleverd met in verstek gezaagde hoeken.

De Hor Gigant Splendid . Inclusief kassement en omlijsting. Wij zoeken alleen deuren die in onze stijl passen zoals: - Oude en antieke Paneeldeuren. Brandhout gratis af te halen.


Gratis BRANDHOUT blokken planken afhalen adres - Leuvensesteenweg 3Boortmeerbeek EUROpalettenCENTRAL afhalen mag alle dagen alle uuren geen p. Oudere deuren kan je soms ook meteen uit de scharnieren heffen. Je kan de deur ook laten hangen i. Je moet dan enkel zorgen voor voldoende grondbescherming (bv kranten onder de deur schuiven). Zet de deur open en blokkeer ze onderaan met een spie, zodat de deur bij het schilderen niet. Want een nieuwbouwwoning heeft meestal hogere deuren. Heb je echter een ouder huis, dan heb je niet zulke hoge deuren nodig.


Dan is het fijn dat je iedere boardpaneeldeur in verschillende maten kunt krijgen. Dan hoef je ook niet te veel van een deur af te halen om deze passend te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts