dinsdag 17 januari 2017

Sokkels en zuilen

U vindt in ons assortiment alle sokkels, pilaren en zuilen waaronder tuinsokkels, houten sokkels, plantenzuilen, sokkel met kap en sokkels en zuilen op maat. Vind sokkels en zuilen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. IN DE WINKEL STAAN NOG MEER SOKKELS EN ZUILEN.


BETONNEN SOKKELS EN NATUURSTENEN SOKKELS.

IN VERSCHILLENDE MATEN EN PRIJS . Een prachtige manier om uw kunstobject of plantenschaal te presenteren. Zuilen koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Steigerhouten Zuil Box 3. Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.


Zwart en grijs graniet ga gelijk naar de prijslijst. Sokkels van massief natuur steen.

Nu ook sokkels en zuilen van beton. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een . Beeldenmarkt biedt u een compleet assortiment aan sokkels en zuilen uit verschillende materialen. Beschrijving : De massieve sokkels bestaan uit Frans eikenhout en werden gezaagd in kern van de stam.


Speciale expositie van zuilen , sokkels en sculpturen gemaakt van natuursteen. Er zijn geen producten gevonden. Wij bieden een palet aan . Bent u op zoek naar een sokkel voor uw (tuin)beeld of gewoon voor een mooie vaas met bloemen? Design zuilen en sokkels op maat voor decoratie en presentatie.


Witte MDF zuilen Zuil met ledverlichting Zuil opbouwletters Detail opbouwletters Zuil mini Zuil. Bekijk onze online collectie! Handgemaakte, originele sokkels , zuilen , pilaren.


Deze statige zuilen worden in eigen werkplaats uit grote platen MDF . De sokkels zijn aan alle kanten hoogglanzend gepolijst en leverbaar in een groot aantal . Bij G-Trends vindt u zeer veel zuilen en sokkels. U kunt een deel ervan direct bestellen, zie hieronder. Niet alles is via de webwinkel te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts