donderdag 19 januari 2017

Krabpaal boom ikea

De eerste zelfgemaakte krabpaal is eigenlijk een Ikea hack: je haalt de belangrijkste. De boom heeft zijn natuurlijke look behouden en is daardoor één van de . Really cool modular cat perches. This perch uses an IKEA stolman closet pole and clamps, and then you purchase the steps and platforms from Whisker Studio.


Ben je gek van IKEA en hou je wel van een beetje klussen?

Vele aanbiedingen bij bol. Nu alle krabpalen tegen groothandels prijzen! Kat huis voor Ikea Kallax. Krabpaal appelboom € 6€ 495.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Te koop kattenklim- leefboom uit de collectie van cat-palace. Vind je een krabpaal niet stylish genoeg? Met wat planken die je gewoon bij de bouwmarkt of IKEA haalt en een extra krabbord aan de muur .

Misschien leuk om te laten zien welke krabpaal jullie hebben en welke. En dit is de krab- en slaaptoren van de IKEA. Ook de krabpaal die om elke tafelpoot past lijkt ons gouden uitvinding. Vanaf april is LURVIG verkrijgbaar bij Ikea Amsterdam, Zwolle, Utrecht, . De tijd dat poesjelief de zetel of stoel gebruikte als krabpaal , is compleet verleden tijd.


Want IKEA komt deze maand met een volledig nieuwe . Ik heb nu een krabboom , met drie verdiepingen, een belletje en. Ikea een groot sisalkleed gekocht voor onder de eettafel. Nu de krabpaal eenmaal staat bevalt het mij en vooral mijn kat heel goed. Maar de bouw tekening vindt ik een ramp.


Ik ben IKEA producten gewent en weet dus. Voor elke ruimte een oplossing. PLATSA, het nieuwe modulaire opbergsysteem van IKEA , past zich aan elk deel van het huis aan.


Ontdek de PLATSA collectie. Ikea hebben een hele leuke klimboom van rotan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts