dinsdag 24 januari 2017

Betonnen buitentrap

Een betonnen trap is prijs-kwaliteit erg interessant. Je kan hem polijsten of afwerken met hout, tegels,. Hoe kan je een betonnen trap bekleden?


Wat is het voordeel van een betonnen trap eigenlijk? Je kan kiezen voor een prefab betontrap en of een ter plekke gestorte betonnen trap.

Veel mensen zijn op zoek naar interessante en betaalbare mogelijkheden om een trap te realiseren. Dat is niet zo voor de hand liggend als het lijkt. Het realiseren van een trap kan namelijk al snel behoorlijk wat geld kosten. Terwijl betonnen trappen vroeger bijna exclusief in grote gebouwen te zien waren, duiken ze nu meer en meer op in (moderne) privéwoningen.


In dit artikel lees je meer . Beton is hip, ook bij trappen. Dankzij de nauwe contacten met onze opdrachtgevers wordt steeds het meest optimale resultaat bereikt. In principe kan elke trap voor u worden gemaakt.

Hoe moet je een betonnen trap uittekenen om die te stellen? Om hem dan eventueel veel later te bekleden. Wat zijn de voor- en nadelen van een houten of een betonnen trap ? Is een tussen oplossing zoals een betonnen trap met houten treden aan te raden? Het zijn gewone tegels geen moeilijke natuurtegels ofzo. Een gepolierde trap in beton wordt elk jaar weer populairder.


Niet onterecht want de prijs van betontrappen is relatief laag en de levensduur onvergelijkbaar! Varia prefab betontrappen. Antislipneuzen: gezandstraalde stroken, PVC boor antislipstroken kunnen in de betontrede voorzien worden.


Bordessen kunnen aan de betonnen trap aangestort worden of los meegeleverd. Geef je interieur een stoer karakter met een betonnen trap van genico. Bij genico kan je een betonnen trap laten maken, afgewerkt met trapbekleding in hout of natuursteen. Bekijk onze collectie betonnen trappen en vraag nu je offerte aan!


De wallclimber concrete is een zwevende betonnen trap van genico. Deze zwevende betonnen trap geeft je interieur een industriële look. Meer weten over de prijzen van een zwevende betonnen trappen?


Neem dan contact op met genico!

Welke verf je het beste kunt gebruiken en hoe je het beton moet voorbereiden lees je hier. Veelal zijn deze niet voorzien van trapbekleding. Wilt u uw betontrap renoveren?


Dan is het wellicht een goed idee om te kiezen voor een goede bekleding: Flakes. Wanneer u de betonnen trap namelijk bekleedt met een flakes laag, creëert u niet alleen een mooiere trap, maar ook een veiligere en onderhoudsvriendelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts