vrijdag 20 januari 2017

Stratego original opstelling

Bekende opstelling van Vincent Deboer. Dit is een van zijn meest beroemde opstellingen. Hij heeft geen enkele andere opstelling zo vaak op toernooien gebruikt als deze.


Dit weekend komen de meest fanatieke spelers tussen de zes en jaar samen in Houten, voor het Nederlands Kampioenschap. Hoe veeg je iedereen van tafel ?

Houd de opstelling van de stukken van je tegenstander nauwlettend in de gaten. Houd twee of meer Verkenners op de achterste twee rijen van je bord en binnen bereik van rechte wegen zodat je . De opstelling : Leg het speelbord tussen de spelers in. Je loot wie met rood speelt en wie met blauw.


De spelers stellen hun legers op in een geheime opstelling. Wie vindt als eerste de vijandelijke vlag ? Het bordspel is door de Nederlandse ontwikkelaar Triangle Studios .

Zelf weet ik mijn eigen opstelling dan niet . Je hebt zes bommen tot je beschikking om de vlag extra te beschermen. Je moet je hoge en lage stukken goed over het veld verdelen, zodat de vijand niet makkelijk bij je kan binnenvallen. Maar je opstelling moet daarnaast natuurlijk ook aanvalskansen bieden.


Bekijk en download hier de handleiding van Jumbo stratego original Bordspel ( pagina van 36) (Dansk, Deutsch, English, Français, Italiano, Nederlands, Svenska). DdAREBQBedankt voor het kijken! Twitter: Sybe Dick Insta:Sybe Dick. Je hebt een leger van speelstukken met verschillende rangen.


Jij bent de opperbevelhebber. Je opdracht luidt: Verover de vlag van je tegenstander en verdedig je eigen vlag. Spelers afkomstig vanuit het hele land proberen met hun beste strategische opstelling , een slimme tactiek en een . Daarmee maak je een opstelling met al je spelfiguren, net als bij het origineel. Deze twee stukken kun je niet meer verplaatsen als je klaar bent met je opstelling.


Met alle stukken behalve de in ltrant. Met de In ltrant en Verkenners. Stratego is een spel vol avontuur en verrassingen.

Ik raad dit product aan. Fijn spel om met twee te spelen. Vond je dit een nuttige review? Om de vlag te veroveren ga je over tot de aanval.


Eerst bedenk je een geheime opstelling voor jouw manschappen, waarna de spannende strijd losbarst. De rangen van de speelstukken bepalen of jij overwint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts