vrijdag 13 januari 2017

White wash beits buiten

White wash beits online kopen? Moose Färg Vit Dimma white wash verf (witte nevel) is geschikt voor binnen en buiten. Geeft een witte waas ( white wash ) en beschermt tegen vergeling en UV.


KARWEI tuinbeits tuinhuis en schuttingen white wash transparant l kopen? De Rambo buitenbeits white wash transparant 7ml is een buitenbeits met uv bescherming.

De beits is impregnerend en trekt diep in de ondergron hierdoor is het een duurzame en vochtwerende beits voor kwalitatief hout in de tuin. De beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van vrijstaand houtwerk . Deze glanzende, transparante beits is een oplosmiddel houdend product en is beschikbaar in diverse dekkende en transparante kleuren. Houd tuinmeubels, schuttingen en hout mooi met beits. Zoals CetaBever buitenbeits, tuinbeits, grey wash. Deze transparante tuin beits van Wijzonol is een transparant, matte beitsverf met hoge vochtregulering voor buiten op basis van alkydhars.


Deze Rambo tuinbeits wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Ten eerste bescherm je met tuinbeits het hout in je tuin tegen weersinvloeden.

Daarnaast zorgt het er voor dat reeds aanwezig vocht uit je tuinhout kan trekken. Steigerhoutbeits is een beits welke diep in het hout dringt, waardoor er geen water meer in het hout trekt en bescherming geeft tegen weersinvloeden. Met dit liter blik white wash steigerhout beits geeft u uw nieuwe steigerplank en tuinmeubelen een trendy look.


U brengt de white wash in twee lagen aan voor een goede dekking. Steigerhout is dan ook uitermate geschikt voor het zelf maken van bijvoorbeeld meubelen, banken, tafels, bloembakken enzovoort. Maral heeft een buitenbeits serie op de markt gebracht speciaal toegespitst op het stoere karakter van steigerhouten objecten.


De leverbare kleuren zijn;. Bekijk dit product en meer Verf-producten op Action. TENCO Steigerhoutbeits transparant white wash l. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. De beits op basis van alkydhars is tevens geschikt voor alle andere soorten zachthout.


Typenummer fabrikant: Nee . Wijzonol Transparant Tuinbeits : Transparante, matte beitsverf met hoge vochtregulering voor buiten op basis van alkydhars.

Bekijk hier de kleuren en bescherm uw steigerhout met deze sterke beitsen. Afwerken met een vernis mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts