maandag 3 april 2017

Hoekplank wit

Op zoek naar wandplanken? Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur. Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website. Boekenplank, zwevende plank , fotolijstplank.


Een losse houten wandplank ophangen?

Wandrek of wandplanken met plankdragers? Check nu onze ophangsystemen. Standaard oplossingen zijn vaak weinig efficiënt, benaderen niet de gewenste sfeer of zijn niet flexibel in te delen.


Compleet op maat is nagenoeg iedere . Deze hoekplank is afgerond en de bovenkant is mat, de wanddikte is mm. De bevestiging voor aan de muur is opgenomen in de SID- frame. Praktische hoekplank ideaal voor gebruik in de douche of toiletruimte maar ook handig in de keuken.

Leverbare kleuren zijn wit en grijs. Hoekplank met zuignappen. Wandruimte hoeft geen verloren ruimte te zijn. We hebben veel verschillende stijlen die passen bij de rest van onze meubelen. Levertijd van dit product ligt tussen de weken en tot wel weken!


StoreMax Shelving Legplank Vintage (25mm) (80x20cm) MDF wit. Het grootste online winkelcentrum. Stijlvolle wandplank in wit. De wandplank is gemaakt van MDF. Je kunt er bloempotten, boeken of leuke souvenirtjes op zetten.


Dit artikel wordt binnen weken bezorgd. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


DURALINE Wandplank 2XR BASIC . Naar het vergelijk Vergelijken.

Dit product is makkelijk te bevestigen aan een muur in combinatie met een van de vele Duraline clips of dragers. Het product is ook makkelijk te combineren met andere producten uit het Duraline assortiment. Deze handige kleine opbergers komen van pas in iedere woning en in iedere woonruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts