dinsdag 19 december 2017

Alabastine muurvuller

Sneldrogende Muurvuller voor het dichten van gaten en scheuren. Je kunt er snel met verf overheen. Voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Dit krachtige vulmiddel droogt wit op en zorgt dat je moeiteloos aan de slag kunt met schilderen. Voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wand.


Meet eerst het water af en strooi daarna de benodigde hoeveelheid poeder in het bakje met water.

Dankzij deze witte muurvuller voor binnen en. Ondergrond droog, schoon en vetvrij maken. Loszittende delen verwijderen. De Albastine Muurvuller 5gram is een krachtig vulmiddel in poedervorm. Daarnaast kan dit vulmiddel ook gebruikt worden voor het egaliseren van kleine oneffenheden.


Muren glad maken en scheuren in muur repareren? U kunt er snel kleine gaten en scheuren tot centimeter per laag me. Nu te koop bij Toolstation.


Dit unieke multifunctionele vulmiddel vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten.

Heb je veel veel scheuren en gaten in binnenmuren en wil je deze dichten? ALABASTINE Muurvuller 5gr. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


Alabastine muurvuller vult beschadigingen, kleine en grote gaten. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Ook geschikt voor het egaliseren van oneffenheden.


Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Poedervormig vul- en reparatiemiddel op gipsbasis en chemische activiteiten. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Anza lakviltroller cm. Voor 23: uur bestel morgen in huis. Vult kleine scheuren en gaten.


Ook voor het egaliseren van kleine oneffenheden. Toepassing Ÿ - Voor het vullen en repareren van kleine scheuren en gaten. Uitstekende hechting op steen, beton, gipsplaten, pleister- en stucwerk.


Niet toepasbaar op vochtige ondergronden.

De levertijd van dit product bedraagt 2-3 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts