donderdag 21 december 2017

Boomstam zuil

Robuuste boomstamzuilen zijn tijdloos in elk interieur. Decozuilen maakt voor u alle . Boomstam Zuil - Eik Naturel. Modern, landelijke, klassiek of vintage!


Uit voorraad: eiken houten zuil welke ook fungeert als pilaar, sokkel bijzettafel, krukje.

Afgeschuurd en klaar voor gebruik. De binnenkant van de boom is in dit stuk prachtig te. Versteend hout of fossiel. Ruige zacht houten sokkels zuilen pilaren grijs hout.


Prijzen zijn inclusief . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder .

Afhaal prijs €per stuk stuks voor € 250. Houten zuilen sokkels zuil sokkel hout zuilen zuil sokkel sokkels pilaar pilaren. Deze Ibis is een stoere plantensokkel gemaakt van subtiel gelast staal en stijlvol eiken hout.


De sokkel kan ook fungeren als zuil voor het presenteren van een . Massieve zuil van suarwood. Handgemaakte zuil van robuust stamhout, prachtige zuil. Soms wordt er ook in plaats van een zuil een afgebroken boomstam of zelfs een boomstam met een bijl erin gebruikt, maar de betekenis blijft hetzelfde.


Met een tikje geluk zie je, als oplettende voorbijganger, dit geliefde dier langs een boomstam omhoog rennen, of in een snel tempo voorbij spurten naar een . Zuilen Zuilen om je interieur compleet te maken. Decoreer de zuil met een mooie vaas of kandelaar. Deze stoere industriële boomstam presentatie sokkel!


Daarnaast maak ik een zuil voor elk van de zeven kinderen. Elke zuil is als een boomstam. Een van de zuilen is kort maar stevig, . Djed-pijler, Djed- zuil 1.

Het wordt beschouwd als een afbeelding van een boomstam met enkele korte takken. De boom is een symbool van duurzaam leven. Spelinhoud: olifantenjong. Deze set van massief houten zuilen Transom zijn leuk in iedere ruimte.


Ze zijn gemaakt van oude samengestelde binten. Het hout heeft al een heel leven achter . De lampen worden gemaakt van meerpalen of boomstam. Omdat wij werken met natuurlijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts