maandag 18 december 2017

Glaslatten binnendeur

Het glas zit opgesloten in de deur met aan een kant glas latjes. De ruimte tussen de deur en de glaslatten zit na het (zwart) schilderen vol en dicht met verf. Eerst heb ik met een stanleymes de naden tussen de deur en de glaslatten ingesneden.


Hierdoor zullen er geen stukjes verf afspringen als je de glaslatten er uit haalt. Indien u voldoende sponningdiepte hebt zodat de glaslatten niet buiten de sponning steken kunt zowel in de sponning als op de glaslat pee-band gebruiken.

Afkitten met acrylaatkit is voor binnendeur -glaswerk voldoende. Gebruik ivm goed schoonmaken van de ruit een acrylaatkit exterieur. Svedex biedt witte deuren met zwarte accenten aan.


Geef uw interieur een industriële look door te variëren met zwarte glaslatten en zwart deurbeslag. Een goede keuze, want deuren met glas zorgen voor een schitterend nieuw effect in uw interieur. Van blank glas tot gekleurd glas-in-lood: elke soort binnendeur met glas heeft haar eigen karakter.


Sommige modellen zijn reeds voorzien van fabrieksmatig voorgemonteerd glas waarbij geen glaslatten meer zichtbaar zijn, . Glas in lood voor deur , met glaslatten.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Design met pure eenvoud.


Deze glazen binnendeur bestaat uit vier gelijkmatige vlakken, waarbij de bovenste twee vlakken bestaan uit glas en de onderste twee uit dieper liggende panelen. Voorzien van vlakliggende glaslatten. Glasdeur in de serie Passie Front - De stijldeuren zijn kant-en-klaar. Dus direct af te hangen. Lees voordat u de deur gaat monteren eerst zorgvuldig deze montage wijzer.


Fineer deur montage wijzer. Wanneer u uw deur geleverd krijgt, verzoeken wij u eventuele schade direct te melden. De glaslatten zetten we voor je vast met koploze spijkers. Je kunt dus direct aan de slag met het afwerken van jouw binnendeur. Voor een perfect resultaat werk je eerst kleine oneffenheden in de glaslatten weg en plak je natuurlijk het glas zorgvuldig af met schilderstape.


Daarna lak je de deur én de glaslatten in één keer . Ventilatie glaslat 2x wit 20x25mm FSC. Plaats en verdeel het glas gelijkmatig in de sponning. Glaslatten uit de deur nemen.

Druk vervolgens de glaslatten aan en bevestig deze, bijvoorkeur met nietjes . Plaats een ril beglazingskit op de achterzijde van de glaslatten. In een kantoor is twijfel over de brandwerendheid van enkele deurconstructies. Onderzoek bevestigt die twijfel: de glaslatten zijn genageld maar hadden geschroefd moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts