maandag 11 december 2017

Keezen zelf maken

En nee, we hebben het hier niet over treit… Zelf een pachisi maken , ontstaan en spelregelsPachisi is een Indisch spel dat je heel makkelijk zelf kan maken en gewoon met munten kan spelen. Keezen kan met tot spelers worden gespeeld. Uiteraard moet de pion van zijn partner de resterende stappen wel kunnen maken , zodat in totaal altijd stappen worden gemaakt.


Dit is een video-instructie van het spel Keezen. Te vinden op de -pagina van de Sport- en.

De spelers kunnen daar zelf voor kiezen. Het is geen moeilijk spel om te spelen. Dit spel is eenvoudiger dan klaverjassen en het kan heel spannend zijn. Uiteraard zijn er op internet veel filmpjes te vinden waaruit blijkt hoe leuk het kan zijn (klik op deze zin).


Speelwijze: Je speelt het spel in tweetallen. Jan zet zijn laatste pion binnen door drie stappen te maken en de overige vier stappen verder te gaan met een pion van zijn partner. Vanaf nu spelen ze samen verder met de zelfde. Afbeeldingen van Keez speedset persoons .

Het originele Keezen bordspel bij u thuisgestuurd! Bestel uw Keezbord nu al vanaf euro! Betaling via bank of iDEAL, verzending of bij meer dan2punten afhalen!


Koop of Verkoop keezen op Marktplaats. Zij worden niet gebruik met Keezen. Moet je met het spelen van de kaarten dezelfde soort erop leggen (bijv.schoppen op schoppen of heer op heer) of mag je iedere keer gewoon neerleggen wat je het beste uitkomt?


Je mag iedere keer gewoon neerleggen wat je het beste uitkomt. Pionen: Als je niet verder kunt met je . Onderstaand vindt u de reglementen die gelden tijdens het NK Keezen. Als u zelf alle vier de pionnen in uw honk hebt, mag u uw partner helpen. Mocht u onverhoopt een vergissing maken bij het opgooien van een kaart (of voor uw beurt een kaart spelen) dient u deze kaart direct terug te pakken. Wel altijd de stappen volmaken.


Overige kaarten: In alle andere. Je mag zelf wel deze pion omruilen met een andere pion als je de boer hebt. V: Mag een geblokte beginpositie. V: Moet ik nog een ronde lopen als ik voor .

Vier PSV`ers maken keuzes. Goodhabitz rugsponsor en partner. Houten Speelbord voor tot spelers. Het spel kan met twee personen gespeeld worden, in teams van twee met vier of zes personen. In West Friesland en verder in Noord Holland wordt dit spel al volop beoefend.


Heeft U ook zin om kennis te maken met dit spel of gezellig een paar spellen te keezen , kom dan naar de “Keezteleen op Vrijdag Januari. Nieuw in De Kreek of op locatie – Levend KEEZEN ! Het aantal deelnemers is 2 inclusief coaches. Publiek is natuurlijk ook welkom! Kosten: € per persoon.


Inclusief buffet € 2per persoon. De ingrediënten voor een geslaagde Keez-avond bleken net zo simpel te zijn als de spelregels van het populaire bordspel zelf. Op de onlangs gehouden dorpsveiling,.


Aan iedere tafel zat minstens één voetbalvrouw in een spannende outfit, om de gasten wegwijs te maken in het Keezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts