donderdag 21 december 2017

Notenhout fineer

Op aanvraag kunnen ook specifieke houtsoorten gezocht worden. Wij hebben fineer in meer dan houtsoorten op voorraad. Verkoop hout en fineer hout-fineer. Fineer - pakket met ca 15. Amerikaans Noten fineer op MDF ondergrond.


MDF afgewerkt met echt fineer aan één of beide zijden.

Een zijde is altijd afgewerkt met A fineer , de andere zijde met B fineer of een andere goedkopere houtsoort. Behalve voor een decoratieve toepassing kan notenhout ook gebruikt worden om gebruiksmeubilair mee te maken zoals tafels en stoelen. Het hout is echter erg deuk gevoelig dus er moet voorzichtig worden omgegaan met stoelen van noten hout. Van de wortelpartij wordt vaak fineer gemaakt, ook wel wortelnoten . De Amsterdamsche Fijnhouthandel levert fineer van bijna alle houtsoorten, zoals Teak, Mahonie en Eiken, maar ook Wortelnotenfineer en Bloemfineer.


Op onze fineerzolder vindt u fineer van een groot aantal houtsoorten. Van de standaard dikte mm tot extra dik houtfineer (sper- fineer ) van of mm dik. Gezaagd fineer is de oudste vorm van fineer , waarbij fineer eerst met de hand en later machinaal werd gezaagd.

Zagen geniet echter, met name voor dure houtsoorten, de voorkeur, omdat het hout. Europees notenhout is gemakkelijk bewerkbaar. Drogen gaat relatief traag. Om het gebruiksgemak te optimaliseren zijn de fineren in diverse varianten verkrijgbaar. Varianten die onder hun merknamen Lignaflex, Lignapal (brut) en Lignacore internationale bekendheid genieten.


Het veelzijdig karakter zorgt ervoor dat je zelfs de meest creatieve ideeën perfect kan uitwerken. Elk soort fineer heeft immers zijn eigen kenmerken, identiteit en eigenheid. Ontdek de mogelijkheden van fineerhout . Koop of Verkoop fineer op Marktplaats. Wij leveren hoogwaardig houtfineer waarvan de fabrikant het FSC keurmerk draagt. Alle gangbare houtsoorten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.


De 6mm kanten zijn geschuurd en aan de achterzijde vliesversterkt. De dikke kanten van en 2mm zijn altijd geschuurd en aan de achterzijde . In tegenstelling tot massief hout wordt bij fineer het maximale uit een stam gehaald. Daardoor biedt dit natuurproduct een meerwaarde, het is de meest verantwoorde manier om met een boom om te gaan.


Iedere stam is uniek, daarom ook iedere stam gesneden fineer. Dutch Marine Panels van Kuiper Plaatveredeling maakt sandwich panelen voor jachtschepen.

Meer dan verschillende soorten fineer , exotische soorten en Europese soorten. Wij kunnen fineer aanbieden met een dikte van 0. Alle hoogwaardige kwaliteitsfineer kan ook . Soms komen aan notenbomen waardevolle wortelknollen voor, waarvan fineer wordt gesneden dat als wortelnoten wordt verhandeld. Naar gelang de kwaliteit en de structuur onderscheidt men vol-wortel, half-wortel en geworteld noten.


Zaag- en fineerhout, gekantrecht hout en fineer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts