donderdag 28 december 2017

Salontafel boomschijf

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Voor iedereen een voordeel. In meerdere maten leverbaar. Prachtige houten meubels vind je op Teakea.


De boomschijf salontafel is tevens verkrijgbaar met zwarte haarspeldpoten.

Elke boomschijf salontafel is uiteraard een uniek exemplaar dus verschillen de . Suar houten boomschijf salontafel met industriele wielen, afmeting ca. Salontafel boomschijf met wiel. Mail voor beschikbaarheid. SALONTAFEL BOOMSCHIJF : 65.


Onze keuze in salontafels van hergebruikt hout is uniek in Nederland en Belgie. Wij leveren deze meestal gewoon uit voorraad omdat ieder stuk weer anders en uniek is. Nieuw zijn de leuke ronde salonatels in verschillende modellen en maten.

Kom gewoon eens kijken welke salontafel u het meest aanspreekt en neem ze . De combinatie van de boomplak met stalen onderstel zorgt voor een moderne combinatie. De salontafels zijn te verkrijgen vanaf € 175. Suar hout kenmerkt zich door zijn prachtige kleurschakelingen . Er zijn nog geen beoordelingen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


De Munggur is een trendy salontafel en in alle maten verkrijgbaar. Door de wieltjes onder de tafel is de tafel makkelijk verplaatsbaar. Door zijn unieke vorm heeft u altijd een uniek exemplaar in huis. J-Line Wandklok cafe de la tour metaal bruin-glas øspan style=font-size: 0. Find this Pin and more on J-Line by silenttimecz. J-Line Industirele houten staande lamp met niveaus wit hout 135H span style.


Leuke koffietafel met robuuste uitstraling. Leuk in combinatie met andere tafeltjes. De poten zijn van stoer zwart staal. Mooi in de industriele inrichting. J-Line-Jolipa Table-basse-ronde-nature-Blanche.


Wil je een boomstamtafel zelf maken?

Lees dit artikel om erachter te komen of dat kan en waar je allemaal op moet letten als je zelf aan de slag gaat! Een stoere boomstam salontafel geeft uw woning extra sfeer. Bij Alle Pilat kunt u terecht voor op maat gemaakte salontafels met verschillende afwerkingen. Maak een keuze in het menu om de soorten boomstamtafels te bekijken!


Bekijk de designcollectie van gothlitdata.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts