dinsdag 19 december 2017

Marmer composiet vensterbank onderhoud

Deze bijsluiter is slechts een beknopte opsomming van de meest belangrijke aandachtspunten m. Toepassingen □ Onze marmercomposiet vensterbanken zijn enkel geschikt . Het marmercomposiet is een samenstelling uit verschillende grondstoffen. Resultaat is een prachtig eindproduct met een zeer luxueuze uitstraling. Bezoek onze showroom voor goed advies en scherpe prijzen.


Uiteraard ook voor maatwerk!

In mijn nieuwbouwhuis zitten binnen overal van die standaard hardstenen witte vensterbanken. Vensterbanken van marmer , travertin en hardsteen (blauwe steen). Om welke behandeling gaat het? Kleur verdiepen en beschermen van donkere marmersoorten en (Belgisch) hardsteen (blauwe steen).


HG kleurverdieper voor graniet, hardsteen e. Kringen, matte plekken of . Voor onderhoud van uw blad kunt u een sopje van natuurlijke groene zeep gebruiken. Chemische producten zoals verfverdunner, afbijtmiddel, ontstopper, kunnen uw vensterbanken e. Voor het onderhoud van marmer - composiet , welk veelal voor vensterbanken e.

Een composiet vensterbank bij NATUURSTEENvakman. Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardhei slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk , prijstechnisch voordelig(er). Zo natuurlijk als het was toen het nog in de berg zat zo natuurlijk is het materiaal als het bij u als vloertegel, dorpel, vensterbank , aanrechtblad of tafel in huis staat of ligt. En elk natuurproduct heeft onderhoud nodig.


We willen u graag enige tips geven over de verschillende materialen en het onderhoud ervan. Natuursteen vensterbanken zorgen voor een duurzame afwerking van het kozijn en geven de woning of het bedrijfspand een luxe uitstraling. Of het nu een marmer, graniet, leisteen, keramische-, porcellanato-, plavuis-, marmercomposiet - of terra cotta tegels betreft, geen enkele vloer, badkamer of keukenblad zal in het gebruik in.


Onderhoud granieten vensterbanken , trappen, tafels gepolijst. Advies voor reinigen, beschermen en onderhoud van natuursteen, keramiek, beton, kunststeen en composiet. Natuursteen in zijn geheel geeft een luxe en unieke uitstraling waardoor het zicht in uw woning een warme uitstraling krijgt. The Stone Factory maakt alle denkbare vensterbanken en uitsparingen voor u op maat.


Wij bieden u een breed assortiment van vensterbanken aan, zo ook marmer composiet. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dat is geen enkel probleem, wij van The Stonefactory helpen u er graag bij. Composiet, Marmercomposiet.


Gepolijst, Facet rand (alle zijden). Direct naar onze contactpagina. De vensterbanken zijn standaard aan de voorkant afgewerkt met een facet aan de . Het is dan natuurlijk mooi als de vensterbanken ook van bijpassend composiet of graniet zijn.

Alle materialen kunnen op maat gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts