woensdag 27 december 2017

Industriele plankdragers

Stoere industriele beugels voor een maatwerk wandplank, stalen plankdragers met poedercoating. Deze set stalen plankdragers zijn stoer. De banden zijn van gepoedercoat staal voor een stoere uitstraling!


Handgemaakt en exclusief bij . Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren life-style producten van eigen label, maar ook metalen lampen, stalen kasten, industriële tafels en woondecoraties van div.

Deze industriële plankdragers zijn een toevoeging aan ieder stoer interieur. De metalen frames met een ultra matte poedercoat laag kunnen gecombineerd . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Industriële plankdragers.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder . Met deze plankdrager kunt u meubelpanele en planken bevestigen aan uw muur. De Handson industriële plankdrager gegalvaniseerd is speciaal geschikt om zwaardere spullen te ondersteunen. Door zijn uitstraling past deze ook goed in .

Set van robuuste kleine plankdragers. Stoere robuuste plankdragers die geschikt om onze oude houten balken als plank. Deze robuuste planken met de industriële stalen dragers staan in iedere. De leren plankdragers wordeen gratis verzonden. Er is weinig voor nodig om je huis van een moderne, industriële uitstraling te voorzien.


Klik hier voor 5x de mooiste plankdragers ! Daardoor moet het niet moeilijk zijn om een type plankdrager te vinden dat past bij de stijl van jouw interieur. Zo zijn er strakke, industriële exemplaren . Met deze set voor het maken van een industriele plankendrager creert u in een handomdraai een industrieel karakter in uw interieur. Maten van de dragers zijn 25cm binnenwerks.


Er zijn landelijke, sierlijke, industriele , . Ze zijn ook op maat te maken, voor verdere info . Als set inclusief hout maar ook los te koop. Uiteraard in iedere afmeting en kleur leverbaar. Naar verlanglijst Op de.


Wilt u een industriële look en bent u daarom op zoek naar robuuste kapstokhaken gietijzer?

Plankdrager 2x 1mm ijzer ZwartHet materiaal van deze plankdrager is ijzer. Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Online Deurbeslag Shop! Wij vinden een paar plankjes aan de muur echt ideaal voor wat extra opslagruimte. En je kunt die planken natuurlijk op talloze manieren . Ons assortiment plankdragers is uitgebreid met twee nieuwe dragers!


Een drager met industriële draagkracht die er niet “industrie” uitziet en die ruimte . Bij ons vind je alles van beugel tot wandplank of losse plankdragers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts