vrijdag 15 december 2017

Steigerhout verven met grondverf

Grondverf Gebruiken Of Niet? In sommige gevallen is het slim om grondverf te gebruiken. Bij beits kun je dit doen als extra beschermingslaag, maar is niet nodig.


Bij gewone verf als toplaag is het aan te raden om je steigerhout eerst te primen. Zo blijft de toplaag goed zitten en blijft het hout beter beschermd tegen het weer. Wil jij een mooi meubel maken van steigerhout en wil jij eerst je steigerhout verven ?

Of wil je gewoon het steigerhout verven van een meubel dat jij al hebt? Dan kan ik je vertellen dat jij je steigerhout kunt verven op basis van de informatie uit dit artikel! Want steigerhout verven helpt jou om een meubel te creëren dat er . Het behandelen van steigerhout is eigenlijk heel erg eenvoudig. Zo eenvoudig dat er maar drie stappen nodig zijn.


Ten eerste richten we ons de grondverf die jij bij vrijwel iedere bouwmarkt of doe-het-zelf zaak kunt halen. Je kunt het steigerhout pas met normale verf verven wanneer jij het hout met grondverf geverfd hebt, . Maar wat als u klaar bent met bouwen?

Dan is het wel zaak dat het hout goed beschermt wordt. Doet u dit niet dan gaat. Het is een pot systeem, voorbehandeling met grondverf is niet nodig. De verf trekt diep in het hout, is dampopen en laat een beschermende film . Demidekk Oljetackfarg is een grondverf en aflak in één ( schakelverf ) en heeft een mooie, zijdeglans afwerking.


Let er wel op dat de oorspronkelijke verf niet bladdert! Daarom is het bijzonder makkelijk en onderhoudsvriendelijk voor uw steigerhout : schuren tussen de lagen hoeft niet, alleen goed afspuiten en weer oververven is genoeg. Deze steigerhout beits is bij wijze van spreken zijn eigen grondverf.


Watergedragen grondverf is vrij mat en verdund aangebracht blijft er maar weinig laagdikte over. De houttekening komt er dan nog doorheen. Hetzelfde kunt u doen met grondverf op terpentinebasis: extra verdunnen en u heeft hetzelfde effect. Zowel watergedragen als terpentine houdende grondverven.


Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te . Ook de handige Doe-Het-Zelver kan hier gemakkelijk zelf mee uit de voeten. Steigerhoutbeits is een beits die goed indringt in het hout. Het robuuste karakter van steigerhout kan worden versterkt door het steigerhout te beitsen met Wijzonol dekkende . Het gebruik van steigerhoutbeits is de afgelopen jaren sterk toegenomen voor diverse doeleinden.

Hierdoor is steigerhout een aantrekkelijke houtsoort voor oerdegelijke meubels. Door steigerhout te bewerken met verf of beits gaat het hout langer mee. Lees hier meer hierover. Deze beits bevat alle eigenschappen om eenvoudig een oude, maar trendy look aan uw steigerhout te geven.


Aanbrengen van grondverf : Of je een speciale grondlaag moet gebruiken, hangt af van het te schilderen oppervlak. Onbehandeld hout: Gebruik in dit geval altijd een primer of grondverf , ongeacht of je daarna . Voordat je begint met verven is het verstandig om de ondergrond te behandelen. De ondergrond moet voldoen aan drie eisen: vast, droog en schoon. Verwijder dus eerst losse verfdelen en maak het oppervlak vetvrij. Hierna kun je beginnen met schuren.


Vergeet voor je de grondverf of primer aanbrengt niet het oppervlak. Is het nodig om te schuren en te ontvetten voordat je gaat verven met krijtverf? In dit artikel worden al je vragen beantwoord.


Het meubeltje mag er beschadigd en oud uitzien, want dát is het effect dat je uiteindelijk wilt bereiken! White Wash verf en verftechniek. Sloophout, steigerhout , het is mooi hout waar de leukste meubels in te krijgen zijn. Waar ook veel mensen voor kiezen is het gebruiken van grondverf.


Wil jij je kast een nieuw karakter geven, dan heb je met de decoratieve matte Krijtverf van Histor het perfecte product in handen. Histor Krijtverf werkt heel gemakkelijk en kan op verschillende manieren aangebracht worden. Een laag steigerhoutbeits is voldoende om uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts