woensdag 20 december 2017

Houten latten gevel

Design by Maister, Site by DigitalMind. Open gevel en achterconstructie van hout. Voor de levensduur van het hout zullen de verticale latten , waarop de bekleding wordt gemonteer zo goed mogelijk tegen regenwater dienen te worden beschermd. Ben jij ook helemaal weg van een houten gevel , dan is een Thermowood gevelbekleding een echte aanrader!


Een houten gevel bouwen is in principe niet moeilijk, mits je die principes kent en goed toepast. In samenwerking met verschillende aannemers realiseert Vandenberg Hardhout duurzame gevelbekleding voor bedrijfspanden en woningen.

Wij leveren het hout en zagen en schaven dit, zodat het plaatsen soepel en snel verloopt. De plaatsing van een nieuwe gevelbekleding is dan ook een ideale gelegenheid om wat extra te investeren in isolatie. SCHAAFWERK VOOR GEVELCONCEPTEN.


Gevels in hout planchettes - sidings - shingles - lattengevels - voorgemonteerde panelen . Mocht u zich afvragen van waar we de naam voor deze gevelbekleding gehaald hebben? Wanneer u de doorsnede van dit profiel kantelt, dan merkt u meteen een sterke gelijkenis met de gelijknamige, . De massief houten latten worden gecombineerd met een custom made aluminium profiel waardoor er . Als gevelbekleding hout gebruiken, geeft je woning een niet te evenaren warme en unieke look.

Bovendien zorgen zij voor een extra isolerende waarde voor jouw woning. Massief hout gevelbekleding. Een gevelbekleding uit massief hout wordt van pure houten latten gemaakt. Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld MDF waar houtsplinters worden gebruikt.


Deze variant is altijd in geschaafd hout , vanwege de maatvastheid voor de messing en groef. Afdekken kieren vertikaal. Hierdoor ontstaat er een interessant beeld. Verschillende manieren om verticale geveldelen te . Deze gevel getuigt van vakmanschap van zowel de architect, als de timmerman en de metselaar.


Het hout en de baksteen gevel sluiten prachtig op elkaar aan. De sparingen tussen de latten gaan namelijk naadloos over in het voegwerk. Woodwall verzorgt jouw houten gevelbekleding van productie tot plaatsing.


Houten gevelbekleding op maat. Steeds volledig op maat gemaakt. Er zijn tal van keuzemogelijkheden.


Door het gedeeltelijk openwerken van de gevelbekleding werd de gevel van het oorspronkelijke arbeidershuisje hierbij geaccentueerd om de oorspronkelijke opbouw in twee traveën met zadeldak terug afleesbaar te maken. De bestaande gevelopeningen werden door . De houten gevelprofielen kunt u zelf op het werk aanbrengen tegen een regelwerk, in combinatie met steenachtige of houten binnenspouwbladen.

Om je huis een natuurlijke uitstraling te geven kan je ook werken met diverse houtsoorten die geschikt zijn voor buitengebruik. Er worden eerst isolatieplaten op de buitenmuur bevestigd en vervolgens verticale houten latten om de nieuwe gevel op te plaatsen. Ik zou mijn achtergevel eens definitief willen afwerken, deze is voorzien voor houten latten.


Momenteel is deze al ongeveer jaar in celit 3D platen afgewerkt, maar ik zou nu willen gaan voor zwarte folie (dampopen, waterdicht), waarop later dan de houten afwerking geplaatst wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts