maandag 18 december 2017

Glaslatten kopen

Glaslatten en glasprofielen kopen. Bent u op zoek naar een glaslat of glasprofiel ? In ons assortiment vindt u glasprofielen en glaslatten in alle soorten en maten zodat u voor elke klus het juiste product bij de hand hebt. Voor 12:uur bestel de volgende werkdag al in huis. Combifit levert vele verschillende maten glaslatten.


Houtsoort: Meranti 1e kwaliteit, Uitvoering: x behandel Prijzen zijn per strekkende meter.

Welkom op de website van de houtboer. Als u glas in uw kozijnen wil plaatsen, zult u glaslatten nodig hebben. Het is echter van belang goed te kijken wat voor latten u precies nodig zult hebben, aangezien er vele soorten glaslatten bestaan en niet iedere lat even geschikt is voor elke klus. Denk daarom goed na over de soort glaslatten die u nodig . Goedkoop,Ons assortiment glaslatten is zeer uitgebreid.


Tussen de glaslatten en het glas wordt altijd glasband geplaatst om het klapperen van het glas tegen te gaan. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Wij leveren glaslatten van hoge kwaliteit. GLASLAT EN DORPELAFDEKKER uit voorraad.


Meranti glaslatten verkrijgbaar in verschillende afmetingen voorzien van witte grondverf of blank afgelakt (op aanvraag). Leverbaar binnen werkdagen. Alle glaslatten zijn 2x wit gegrond laagdikte 80mu in . We maken onderscheid bij houten glaslatten in de . Wil je glas in een kozijn of binnendeur vastzetten? Ga dan voor glaslat hardhout wit gegrond 17x18mm 270cm. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat de lat van glas is, is de glaslat gemaakt van hout.


Hardhout staat bekend om zijn sterkte, lange levensduur en onderhoudsvrijheid. Type afwerklijst, Raamafwerklijst. Beoogd gebruik, Afwerklijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts