vrijdag 22 december 2017

Hout op stam kopen

Openhaardhout, Boomstam, m³ of meer, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Boomstammen te koop, dit hout is bestaat voornamelijk elsen en berken hout er zit ook een beetje amerkaanse eik tussen. Brandhout op stam lg circa 6meter. Container is 30mgroot en word geleverd voor 600€ in een straal van 1… € 6000.


Vanuit boomverzorging en bosbeheer heeft bosbouwbedrijf DEVOBO uit Diepenveen doorlopend grote voorraden hout leverbaar. De diverse rondhout boomstammen worden door DEVOBO zowel aan zakelijke afnemers (o.a. zagerijen en plaatwerkindustrie) geleverd als aan particulieren die rondhout boomstammen zelf .

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten, en leveren alleen duurzaam gedroogd inlands hardhout , met name eiken- en beukenhout. Rondhout wordt standaard meter lang geleverd. Heeft u een partij hout in de aanbieding, dan kunt u contact opnemen met uw eigen Bosgroep. Ook houthandelaren op zoek naar rondhout (op stam of aan de weg) kunnen contact opnemen met één van de houtverkoopspecialisten van de Bosgroepen. Voor de één maakt de houtsoort en afmeting niet uit, voor de ander juist wel.


Bij Richard Wigink Holten is het daarom mogelijk vooraf aan te geven welk houtsoort u het liefst heeft en wat de gewenste dikte en lengte van de stammen is. Onze vaste chauffeurs zien er bij de selectie van de boomstammen op toe dat conform . In februari organiseren we de zogenaamde haardhoutdagen. In diverse bossen kun je dan haardhout kopen , maximaal soms kuub p.

Ieder bos heeft zijn eigen houtsoorten. Op de meeste locaties moet je vooraf hout reserveren. Het hout is al gezaagd tot stammen van maximaal 2. Rechtstreeks van bos tot klant.


Wij verwerken onze grondstoffen tot meterhout , 2- meterhout en stammen , dit op een ecologisch verantwoorde en duurzame wijze. Kan ik ook stammen kopen ? U kunt hout op stam afnemen per stere. Een stere is een omgerekende kuub aan boomstammen.


U moet dit hout dus nog zelf zagen en kloven. Goossens Marc staat in voor de verkoop van allerlei brandhout en kruinhout. Bezoek onze website voor meer informatie. Berken en essen hout hebben we zolang de voorraad strekt. Wanneer u zelf wilt kloven is het mogelijk om rondhout bij ons te kopen.


Deze boomstammen hebben verschillende diktes en zijn door ons meestal op. De hoeveelheid stammen die u per m³ ontvangt is afhankelijk van de stamdiktes en de lengtes. Het uitzoeken gebeurt altijd in overleg. Voor het gebruik van een houtkachel, heb je brandhout nodig. De meeste mensen kopen kant-en-klaar brandhout.


Er zijn ook goedkopere alternatieven, zoals brandhout op stam.

Dat is een onbewerkte boomstam waaruit je zelf brandhout kan maken. Bij ons kunt u online een aanvraag plaatsen om essen stammen te kopen. Vul het formulier in, vermeld uw wensen en wij maken direct een offerte voor u op.


Staatsbosbeheer doet van oudsher veel aan houtproductie , maar zag enkele jaren geleden dat de oogst te veel daalde met negatieve gevolgen voor bijgroei, CO2-opname,. Ook de verkoopwijze - hout op stam of geveld – maakt verschil. Op deze manier blijft het dus mogelijk om brandhout op stam te kopen. Door vakkundig personeel, een optimale organisatie, kennis van hout en bos, uitstekend materieel, en marktkennis zijn we in staat om de boseigenaar vakwerk, snelheid en een . Nog los van het feit dat de reguliere houthandel een stam van deze omvang helemaal niet zal willen kopen.


Uiteindelijk vond 813mhout een koper, en dat is ruim van het aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts