donderdag 28 december 2017

Restaurant utrecht centrum

De beste restaurants in Utrecht , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Utrecht en zoek op prijs, locatie en meer. Lekker uit eten in Utrecht ? Ontdek de beste Utrecht - Centrum restaurants op IENS , van eetcafé tot sterrenzaak.


Lees recensies en reserveer direct! JAN zet daarom al haar favoriete adressen op een rij, onderverdeeld in drie categorieën.

SFEERVOL TAFELEN MET EEN GOED GLAS WIJN. Meneer Buscourr Bij Meneer Buscourr . Of zoals ze het zelf noemen: authentieke en smaakvolle gerechten met een Hollandse inslag. Kantien serveert Hollandse kost. Een driegangenmenu is € 35 en je kunt ook voor vier of vijf gangen kiezen, . Westelijk van het centrum ligt het station met het aangebouwde winkel- en kantorencomplex Hoog Catharijne.


Bezoek één van de vele musea of popcentra die Utrecht rijk is, zoals het Spoorwegmuseum of Tivoli Vredenburg met . Geniet van een diner in onze tuin of reserveer de serre voor gelegenheden. El Olivo wordt door velen gezien als het beste tapas restaurant van Utrecht.

Lees meer informatie over ons mooie tapas restaurant in Utrecht. Het leukste cadeau van Utrecht is natuurlijk een dinercheque van restaurant de Artisjok. U kunt zelf de waarde bepalen van deze heerlijke dinercheque. Restaurant in centrum van Utrecht. Ieder seizoen bedenkt onze chef een . In het hartje van Utrecht bevindt zich café- restaurant Uitspanning Boslust.


Binnen een kleurrijke sfeer kunt u heerlijk lunchen, borrelen of koffie drinken. Popocatepetl the Mexican Utrecht. Het mooie centrum van Utrecht is een nieuw restaurant rijker. Van een Mexicaans bier en enchiladas tot cocktails en hapjes: The Mexican is er voor iedereen! Reserveer Order at home.


Utrecht heeft een bijzonder en bezienswaardig centrum , dat grotendeels nog door singels wordt omringd. Van noord naar zuid loopt de Oudegracht die uniek is vanwege zijn werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. In een van deze middeleeuwse werfkelders creëert Broadway . Ook ideaal voor groepen! De tofste zaken en beste hotspots van Utrecht.


Firma Pickles is een burgerrestaurant - en wijnbar in één. Le Jardin Het restaurant op het Mariaplein serveert kleurvolle gerechten die geïnspireerd zijn op de traditionele Franse keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts