woensdag 31 december 2014

Accoya vlonderplanken

Doordat de planken iets bol geschaafd zijn loopt veel vuil en water vanzelf van de planken af, de planken blijven dus langer mooi en schoon. Onderhoudsarm noemen wij dat. De bolle vlonderplanken hebben een kopmaat van . Met garantie dat het jaar meegaat en de levensduur boven de grond wel jaar mee kan gaan.


Tip van Gadero, plaats de vlakke zijde naar boven.

Vuil en water krijgen zo weinig vat op uw terras. Door de bolle zijde blijft er geen water op de plank liggen en blijft de plank langer mooi en schoon. Acetyleren van hout is een van de bekendste vormen van chemische houtmodificatie. Bij dit proces wordt het hout onder vacuüm behandeld met azijnzuuranhydride. Haverslag adviseert u graag over uw aankoop!


Deze houtsoort wordt gebruikt voor het maken van betrouwbare en bijzonder duurzame eindproducten. Klik hier voor de resultaten.

Ideaal om toegepast te worden als houten gevelbekleding. Het hout is consistent duurzaam, maatvast en zeer betrouwbaar. Dit hout wordt vervolgens behandeld en gemodificeerd.


U ontvangt zowel een 3d rendering als een 2D bouwtekening met de volledig te bestellen vlonderplanken , rails en indien gewenst peddestals. Accoya wordt gemaakt van Radiata pine. Deze vormstabiliteit komt ook de kwaliteit van filmvormende coatings ten goede.


Dankzij de symmetrische vorm van het zijprofiel, is de vlonderplank te gebruiken met gladde- of geribbelde zijde. Met de bijpassende clips kan het product snel en gemakkelijk geplaatst worden. Zoals elke hardhoutsoort zal Bamboe, bij blootstelling aan weersomstandigheden, vergrijzen, waardoor een mooie, natuurlijke . Composiet terrasplanken. Onze massieve composiet terrasplanken zijn verkrijgbaar in vele dessins en uitstralingen. We twijfelen over de duurzaamheid van het meeste Europees hout als vlonderplank als deze niet thermisch zijn behandeld.


WORLD gemodificeerd hout door Accsys Technologies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het hout komt uit FSC gecertificeerde bossen en wordt behandeld in Nederland.

Het hout kent nagenoeg geen werking en heeft een gegarandeerde levensduur van jaar. Boven de grond kan het zelfs wel jaar mee gaan! Een schitterend dakterras van bankirai . Wij modificeerden Amerikaans en Europees eiken tot. De aan te brengen vlonderplanken dienen van accoya hout te zijn, breedte ca.


Het geheel aanbrengen met daarvoor geschikte rvs . Door een latje te gebruiken bij het vastschroeven van de vlonderplanken krijg je een strak patroon schroeven. Het hout krijgt een behandeling met een soort azijnzuur. Vlonder op maat maken voor uw eigen tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts