vrijdag 26 december 2014

Vissen vangen spel hout

Tijdens het vrije spel spelen de kinderen met de hengel, het zee en met de vrolijke zeebewoners. Die zwemmen opgewekt door elkaar en komen allerlei spannende dingen om mee te spelen tegen. Bij het regelspel moeten de kinderen een vis met de gegooide kleur zien te vangen.


Als dat lukt, krijgt het kind een stuk . Goula Houten Hengelspel. Een uitgebreide lijn welke bestaat uit duurzaam houten speelgoed waar kinderen jaren plezier van zullen hebben.

Het speelgoed stimuleert de fijne motorische v. Vissen Vangen Hout - Kinderspel. Verbeteer de hand-oog coordinatie met dit klassieke visspel van hout. Een houten hengelspel met hengels en visjes met magneetjes. De vijver zit vol met houten visjes, elk visje heeft een andere kleur.


Lukt het jou om alle visjes te vangen ? Vind houten hengelspel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Janod houten legpuzzel Puzzel paard.

Geleverd door: PlanetHappy. Levertijd: Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis. Goki - houten puzzel, vis. Leuk houten visspel van Djeco. Probeer met de bijgeleverde hengels om ter eerst een vis te vangen of wie vangt er de meeste, de mooiste of de grootste?


Spannend spel waarmee je kennis maakt met de magnetsiche krachten en waarbij je je oog-handcoördinatie spelenderwijs traint. En zoals alles van Djeco zijn deze . Als nieuw, kan nog als cadeau dienen. Visjes vangen wordt een feest met dit houten hengelspel. Zwijsen Spel Maan Roos Vis Woordkwartet.


Koop het hier voordelig online! Probeer zoveel mogelijk vissen te vangen met je hengel. In de kartonnen bak zwemmen de houten visjes rond. Weet jij ze te vangen , of haal je alleen maar troep omhoog met je hengel? Een vrolijk visspel met plastic visjes en twee houten hengels van het Franse merk Janod.


Wie vangt de meeste vissen ? Het spel wordt geleverd in een handige opbergtas. Een leuk badspelletje, ook leuk als vermaak op een kinderfeestje!

Knuffeldoekje Toverkikker Haba Speelkubus Toverkikker Haba Speelfiguur Toverkikker Haba Speeltrainer Lentewei Haba Ontdekkersspeeltje Bloem Meer. Leg het spel eenvoudig klaar en begin met het vissen vangen ! Draai het rad om te zien welke vis je moet vangen. In het aquarium zwemmen heel wat gekleurde zeedieren.


Wie erin slaagt om de juiste dieren te vissen , krijgt als beloning een puzzelstukje. Wie heeft als eerste een volledige puzzel. Een spannend visspel met solovariant.


De spel bevordert: vrij spel , een eerste begrip van regels, oog-handcoördinatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts