donderdag 25 december 2014

Thuja persoonlijkheid

Thuja is een plantenmiddel uit de Coniferenfamilie-coniferae. De persoon die Thuja nodig heeft voelt zich leeg en breekbaar en probeert dit te verbergen. Thuja past goed bij mensen met een Cholerisch temperament, . Ze denken dat ze slecht zijn, hebben een laag zelfbeeld.


Ook volwassenen kunnen hier nog aan lijden. Thuja helpt deze mensen, die nog niet helemaal goed geïncarneerd zijn, op deze wereld te aarden.

Homeopathische medicijnen hebben een multidimensionaal karakter, een soort persoonlijkheid. Dit levert het beeld op dat in de homeopathie past bij Thuja occidentalis, beter bekend als de conifeer. Deze groenblijvende plant verbergt het hele jaar zijn stam achter een dicht bladerdek en als haag in de achtertuin houdt het de buren uit het zicht.


Psychologisch portret van thuja (paperback). Cuprum en Ferrum-kinderen hoeven niet perse de aanvoerder te zijn, maar vallen op door hun sterke wil en persoonlijkheid net als Arnica-kinderen. Natrium-kinderen kunnen.


In de klinische homeopathie wordt thuja vooral gebruikt bij een loopoor, oogbindvliesontsteking, zenuwpijnen door vocht en koude, inentingen tegen pokken, nasleep van gonorroe,. Aan de buitenkant van zijn neus is soms een woekering, eruptie of eczeem te zien, dan laat hij zijn verwonde persoonlijkheid zien. Als we kijken naar een middel als Thuja dan zien wij dat alles verdwenen is wat de persoon zelf lelijk vindt, het lelijke wordt met recht overschaduwd.

Mercurius-s (verder te noemen merc) is een typisch anti syphilitic middel, netzoals sulph typisch anti-psoric is en thuja anti-sycotic. Mercurius heeft van zichzelf geen vaste persoonlijkheid , hij lijkt bijna altijd wel neutraal en uitermate flexibel. De neutraliteit van Mercurius . Veel homeopaten denken bij het middel Thuja in eerste instantie aan wratten en niet aan psychologische kenmerken. Tot op heden had de psychologische persoonlijkheid van Thuja zelfs voor de meest deskundige homeopaten iets mysterieus. Arnica (planta tota) D Ferrum sidereum D1 Prunus spinosa (summitates) D Stibium metallicum praeparatum Den Thuja (summitates) D4.


Het is een veelgebruikt geneesmiddel in de antroposofische geneeskunde, dat vooral wordt ingezet ter ondersteuning van de . Vergelijking van geneesmiddelen met behulp van de. Situatie Materia Medica. Relaties tussen geneesmiddelen. Minder vaak toegepaste geneesmiddelen. Verklarende woordenlijst.


Ten tweede gaat de homeopathie uit van het hele lichaam, het totaalplaatje. Als je met een probleem bij een homeopaat komt, zal deze je het hemd van je lijf vragen over allerlei, ogenschijnlijk onbelangrijke, zaken betreffende je gezondhei je persoonlijkheid en eventueel andere gezondheidsklachten. Er zijn nogal wat mogelijke oorzaken voor het bruin verkleuren van coniferen. Door snoei of dunning kan er voor gezorgd worden dat de planten meer lucht en licht krijgen, zodat ze minder lang nat blijven. Homeopathie is gebaseerd op de persoon als geheel, rekening houdend met uw gezondheid geschiedenis, de huidige houding, persoonlijkheid en symptomen.


Dit onderzoek is natuurlijk ook mede gerealiseerd door de steun van vele anderen.

Graag wil ik iedereen bedanken voor de aandacht . Wij kappen regelmatig bomen. Dit hout wordt tot planken of balken verzaagd. Meestal onbekandrecht oftewel de vorm van de boom zit in de plank of balk. Een ceder wordt dan badkamermeubel, een eik wordt . Doel: Harmoniseren hartchakra.


WANNEER TE GEBRUIKEN: PERSOONLIJKHEIDSKENMERKEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts