vrijdag 12 december 2014

Schutting blokhutprofiel

De rabatdelen schuiven in elkaar door middel van een messing en groef. Op deze wijze creërt u zelf eenvoudig een duurzame, dichte tuinafscheiding. Blokhutprofiel schutting in combinatie met betonpalen.


De blokhut profiel schutting met vurenhouten blokhut profielen heeft een zeer luxe uitstraling. Eenvoudig online te bestellen.

Tuinpaal geïmpregneerd grenen is voor vele doeleinden te gebruiken. Of u nu een schutting wilt plaat. De nieuwe schutting van douglas is er één van formaat. De palen zijn geschaafde 14xpalen met sponning.


In de sponning worden blokhutprofielen toegepast om een compleet dichte schutting te maken of als basis voor een tuinhuis. Er zijn vier typen palen verkrijgbaar met divers geplaatste sponningen om schutting of . Met blokhutprofiel hout kunt u zelf tuinhuisjes, blokhutten, schutting wanden, hondenhokken, tuinkasten, bergingen of een buitenverblijf timmeren. Ons Geïmpregneerd hout is zeer geschikt voor buiten en zonder voorboren vast te schroeven.

Afmetingen rabatdelen (DxB): 8x1cm. Gaat u deze schutting plaatsen, dan dient alleen de onderste rabatplank vastgeschroefd te worden. Met halfhouts profiel, blokhutprofiel of Zweedse rabatdelen.


Daarnaast hebben wij ook blokhutprofiel , wat u gemakkelijk kunt combineren met sleufpalen om een mooie strakke wand te maken. Heeft u vragen over een. Steeds meer mensen kiezen voor een geheel dichte schutting. De delen zijn voorzien van degelijke mes-groef verbinding en kunstmatig terug gedroogd voor extra stabiliteit.


Deze lariks blokhutprofiel planken zijn ideaal voor het maken van een schutting of wand van uw overkapping. Combineer met lariks stapelbouw palen. Douglas is geschikt voor buitentoepassing.


Voor de bekleding van uw tuinhuisje of schutting. Ze zijn doorgaans dikker, steviger en zwaarder. Schutting Frans Blank douglas blokhutprofiel. Met zwart gecoate betonpalen en onderplaten en planken van x 1cm. Het geheel wordt bovenop.


Geef aan hoeveel meter schutting u nodig heeft. Onze poorten zijn standaard voorzien van een verzonken stalen frame, RVS Dag- en nachtslot met cilinder en verstelbare scharnieren.

Doordat de onderste 1centimeter van deze paal gemaakt is van . Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts