dinsdag 16 december 2014

Hardstenen dorpel op maat

Een dorpel op maat kopen doet u bij NATUURSTEENvakman. Met een gerichte collectie dorpels , ook wel binnendorpel en deurdorpel genoem is de kans groot dat u bij ons slaagt. Naast hardstenen dorpels vindt u bij ons ook prachtige composiet dorpels , in een grote diversiteit aan kleurtinten.


Een composiet dorpel - deurdorpel voor binnen bestelt u bij NATUURSTEENvakman. Wenst u onze hardstenen dorpels in afwijkende lengte maten ?

Dan kan dit door ons voor u op maat gemaakt worden. Met dit materiaal is een maat tolerantie van ± 2mm toegestaan. Chinees hardsteen tegen een zeer aantrekkelijke prijs en op iedere gewenste. Deurdorpel profiel op maat mm dik Belgisch hardsteen ( geschuurd) . Wij bieden u altijd een uitstekende hardsteen dorpel op maat. Vul dan het formulier op de website in.


Wilt u een offerte van ons ontvangen? Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 06 .

Totaaltegel is gespecialiseerd in het vervaardigen van natuursteen maatwerk zoals vensterbanken, deurdorpels en raamdorpels. In onze zagerij worden alle producten naar wens op maat gemaakt. Op basis van de online calculator op onze website kun je zelf snel en eenvoudig de prijs berekenen voor een vensterbank of . De onderdorpel is veel vaker van hardsteen of van natuursteen gemaakt. Steen slijt veel minder snel en hoeft dus minder vaak vervangen te worden, wat dan ook een groot voordeel is.


Naast dat hardsteen en ook natuursteen minder snel slijt staat het ook erg mooi om een hardstenen en natuurstenen dorpel te hebben. HS1: 103x14xSP: 93xdam 8. HS2: 103x15xSP: 90xdam 5. HS3: 98x14xSP: 88xdam 8. HS5: 103x14xSP: 86xvoordeur 8. Dorpels op maat , keramische dorpel of een op maat gemaakte dorpel van composiet? Alles over op maat gemaakte.


Voor dorpels , vensterbanken en aanrechtbladen worden vooral de decoratieve soorten natuursteen zoals marmer , graniet, travertijn of hardsteen gebruikt. Omdat natuursteen een echt . Voor de overgang van de stenen vloer van de WC naar de houten vloer van de gang hebben ik een (hard) stenen dorpel geplaatst. De dorpel moet een paar mm boven de stenen vloer uit steken (dit om als waterkering te hebben als je de stenen vloer dweilt).


Zaag met de haakse slijper de dorpel op maat.

Bij Tegel en Natuursteen Brabant wordt een natuursteen dorpel op maat gemaakt. Op uw verzoek komen we daarvoor bij u de maten opnemen. Omgekeerd bent u bij ons van harte welkom in onze showroom in Tilburg.


Kom u verbazen over ons ruime assortiment, met niet alleen een natuursteen dorpel maar ook vloer- en . De natuurstenen dorpels worden toegepast als waterkering, bijvoorbeeld onder de deur van de badkamer of als overgang tussen twee verschillende vloerafwerkingen. Nibo Stone produceert uit voorraad binnendeurdorpels in de hieronder genoemde maatvoeringen. Staat uw maatvoering er niet bij?


Dorpels zijn onmisbaar in ieder interieur en hardsteen geeft direct een exclusieve uitstraling. Bij Zegstroo Natuursteen helpen we u graag aan een hardstenen dorpel voor in uw huis of bedrijf. Onze hardstenen dorpels zijn van hoogstaande kwaliteit en worden voor u op maat gemaakt. Deze dorpels zijn voornamelijk gemaakt van Basalt (let op gezoet, niet gebrand of gepolijst) en in vele standaardmaten op voorraad. Bekijk de leverbare afmetingen (ook rolstoeldorpels ), beschikbaarheid en prijs en vindt direct de voor u geschikte natuurstenen dorpel.


Bij StoneCenter bent u aan het juiste adres. Hardstenen dorpel voor in uw huis. Wij leveren Belgische hardsteen dorpel standaard en op maat.


Ook natuursteen dorpels van diverse materialen zoals Graniet, Marmer, Composiet en leisteen op uw smaak! Doordat we productie- en montagedienst onder eigen beheer doen is de korte levertijd vanzelfsprekend. Stofdorpels voor in de woning en waterdorpels in natte ruimtes worden voor u op maat gemaakt. Uiteraard worden ook andere soorten natuursteen binnen enkele dagen geheel op maat en naar uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts