dinsdag 23 december 2014

Retoucheerstift meubels

De kleurstiften zijn transparant wat inhoud . Deze retoucheerstift is verkrijgbaar in de volgende kleuren: De meeste kleuren zijn op voorraad. Vooral bij meubelen die met een kleurlak zijn behandeld kan je met een reparatiestift snel even een plekje wegwerken. De stiften zijn waterbestendig. Werk uw meubel simpel bij met een meubelstift.


Retoucheerstiften worden gebruikt om kleine krasjes en beschadigen snel weg te werken.

Meubelstiften in alle kleuren te bestellen. Voor het natekenen van fijne houtnerven en voor het inkleuren van kleine, geschaafde plekjes in massief hout- en kunststof meubeloppervlak . JATOBA PARKETVLOER BIJKLEUREN MET KLEINE RETOUCHEERSTIFTEN ? Er zitten krasjes in mijn parket, het betreft een houten vloer in Jatoba en is afgewerkt met lak. Kan ik deze bijkleuren met KLEINE RETOUCHEERSTIFTEN ? Verminder de zichtbaarheid van gebruikssporen en oneffenheden op uw hoogglans meubels met deze retoucheerstift. Voor gebruik altijd kleurstaal maken! Ga naar de vacaturepagina.


Consumentenprijs: € ( prijs incl. Btw) contactgegevens de splinter b.

Kleine beschadigingen aan meubels kunnen onzichtbaar worden gemaakt met deze viltstiften van Kleine-Leiden. Even aanstippen en klaar. Sneldrogend en watervast.


Polijst na met een zachte lap. Krassen op gepolijst hout? Diepere krassen kun je vullen met boenwas of vloeibaar hout en daarna eventueel nakleuren met een retoucheerstift. BTW) Contactgegevens De Splinter B. Voor de reparatie van een schuurplek in laminaat, parket, hpl(hogedruklaminaat) deur, hpl keukenblad.


Op waterbasis, dus hiermee kunt u ook kleuren mengen en nuances maken. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Hierna kan je de plek opnieuw inkleuren met een retoucheerstift ,. Action en zelfs bij Blokker in verschillende kleuren te koop, is het een onbehandeld oppervlak dan wrijf je er een beetje blanke meubelolie op. Is de schade te groot voor een eenvoudige meubel reparatie heb je . Harde en zachte wasstaven . Indien nodig is het raadzaam vóór verdere behandeling een middel tegen houtworm of een antischimmel middel op het meubelstuk aan te brengen. Direct na aanbrengen de overmaat wegvegen, waardoor de kleur in de beschadiging achterblijft en deze daardoor minder in het oog springt.


De retoucheerstift is ideaal voor oppervlakkige strepen of om reparaties met houtkit of houtpasta te maskeren. Aanbiedingsprijs € 95.

Verzending slechts 95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts