vrijdag 12 december 2014

Visjes vangen spel intertoys

Vang zoveel mogelijk visjes met dit leuke Hengelspel! Visjes vangen wordt een feest met dit houten hengelspel. Het spel bevat tien magnetische vissen en een echt werkende molen.


Wie had er ooit gedacht dat haaien vangen zo leuk kon zijn? Zoek steeds nieuwe manieren om de haaien in verschillende kleuren te vangen.

Toyrific Fishing Game Denk je dat de vissen vandaag willen bijten? Dat is de grote vraag in het Fishing Hengelspel ! Het plateau draait rondjes en de kleurrijke vissen openen af en toe hun mond om toe te happen. Het is de kunst om vervolgens met behulp van de hengel zo veel mogelijk vissen te vangen.


Spel met stevige houten onderdelen, zoals magnetische vishengels en diverse vrolijk gekleurde vissen. Lukt het jou om de zeedieren uit de doos te vissen ? Probeer met jouw hengel de vrolijke vissen te vangen.

De visjes blijven plakken aan de magneet die aan de hengel hangt. Johntoy visspel Fishing Hero Denk je dat de vissen vandaag willen bijten? Vind hengelspel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Vissen Vangen - Hengelspel. Dit spel stimuleert de motoriek van kinderen. Wie vangt de meeste eendjes ? Leuke hengelset met echt. Inclusief speelset met afmeting x. Ik raad dit product aan. Heb dit besteld voor mijn metekindje zijn doop.


Zandvormen Ice Cream delig. Ik Leer Vormen en Kleuren - Educatief Spel. Ravensburger Je Vriendjes uit de Efteling - Kinderpuzzel.


Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste vissen vangen , bij Intertoys aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm.

Gerelateerde categoriëen: aquaria aquariumplanten badspeelgoed inlegzolen interactieve speelfiguren kinderboeken kinderspelletjes lego city legpuzzels tropische vissen visovenschotels visvoer . De nieuwste en de grootste collectie spellen nu ook online verkrijgbaar bij Blokker. Met Blokker maakt u de juiste keuze voor spelletjes. Sensopathisch spel : Spelen met licht.


Vinegar- Free Fizzy Car Rescue! Spel vissen vangen , thema indianen voor kleuters, kleuteridee. Gooi de zachte foamdieren in het badwater en vis ze omhoog met de bijgeleverde hengels.


Maar pas op voor de haai! In bad gaan wordt één groot feest met dit grappige spel ! Met verschillende vissen en andere zeedieren en hengels. Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind jouw ideale spel.


Winkelconcern Blokker Holding verkoopt speelgoedketen Intertoys aan de Britse investeerder Alteri. Magneetspeldoos Peter en Paulines boerderij. Aarschot, Ingelberts, Bogaardenstraat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts