vrijdag 19 december 2014

Bloembakken van wijnvaten

Koop of Verkoop wijnvat op Marktplaats. Halve wijnvaten zagen wij zelf van de hele vaten, meestal gebruikt voor bloembak of vijver. Theelen Holland Wijnvat handel.


Hier vind u een overzicht van onze wijnvaten en accessoires. Bloembakken van authentiek wijnvat , in allerlei soorten en maten.

Heeft u andere specifieke wensen, dan horen wij dat graag. Ook kunt u een kijkje nemen in onze voorraa de showroom . Levertijd : tot werkdagen. Verzendkosten NL: €150. Aanbiedingsset kastanjehouten kuipen. Authentieke eikenhouten franse wijnvaten , 2liter.


Gegalvaniseerde stalen banden.

Als statafel met verhoogd . Op zoek naar een wijnvat kuip of wijnvat plantenbak? Regentonnen, tuindecoratie, bloembakken en terrasvijvers, upcycle van eikenhouten wijnvaten. Buitenspeelgoed goals voetbaldoelen.


Ideaal als bloembak of mini vijvertje. Kuip hand gemaakt van een half 2ltr wijnvat. Al onze kuipen zijn gemaakt van gebruikte eiken wijnvaten die jarenlang hebben bijgedragen aan de rijping van wijn. De wijnvaten zijn gemaakt van het beste deel uit de stam. Door de wijnvaten zorgv.


KUIPEN, BLOEMBAKKEN , HOUTEN KUIPEN VOOR PLANTEN, WATERPARTIJEN VAN HALVE HOUTEN VATEN De vaten kunnen doormidden gezaagd worden voor verschillende TOEPASSINGEN IN DE TUIN OF BINNENSHUIS. Kuipen, bloembakken , houten kuipen voor planten, waterpartijen van halve wijnvaten. Uit de Bourgogne afkomstig zijn deze stoere dikbuiken met een inhoud van 2liter. Eikenhouten terrasvijver, filterbak, bloembak, bloembakken van. Tom en Evelyn hergebruiken wijnvaten op het dakterras in Op Buuren.


Natuurlijk moet je de wijn eerst opdrinken voordat je de vaten gaat gebruiken, want anders zou het zonde zijn.

De onderkant van de vaten zijn geschikt voor de bloembakken. Voor al uw regentonnen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts