donderdag 25 december 2014

Trappen showroom

AA trappen beschikt over een showroom gevuld met voorbeelden van trappen die wij kunnen plaatsen. Nieuwsgierig naar welke trap bij u past? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.


U kunt dan geheel vrijblijvend een kijkje nemen. U vindt onze showroom in Joure aan Brandemeer nummer 9. Graag heten we u van harte welkom in onze design trappen showroom te Hoogeveen.

De trappen showroom is uniek in zijn soort. U ziet een grote variatie van hoofdzakelijk moderne designtrappen. Voorbeelden van de verschillende type design trappen die volledig staan . In onze ruime showroom van 4mhebben we meer dan houten en stalen trappen in diverse materiaal- en stijlcombinaties voor u opgesteld.


Wij maken een trap die past bij uw pan uw wensen, uw smaak en uw budget. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten en in onze showroom.


Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een . Deze geven u een goed beeld van ons uitgebreide aanbod trappen.

Bekijk de mogelijkheden voor u ! Na het bezoek aan onze uitgebreide showroom wordt er een werktekening en een offerte gemaakt. Nadat deze door jou of jouw aannemer gecontroleerd en getekend is, . In onze showroom kunnen we u alles vertellen met betrekking tot de laatste trends op het gebied van trappen. Door deze ervaring worden er zowel oplossing voor particulier als zakelijke opdrachtgevers verzorgd. PK Trappen is de grootste houten trappenspecialist van Noord-Holland en beschikt over een eigen fabriek, en montageteam.


Met een eigentijdse showroom van ruim 2vierkante meter, een moderne werkplaats en ruim . Een zwevende trap spreekt nog altijd tot de verbeelding omdat het inderdaad lijkt alsof deze treden lijken te zweven in de ruimte. Trappen met een exclusieve uitstraling vindt u bij Allstairs. Onze trappen zijn een verfraaiing van uw woning. Als het om trappen gaat, zit u goed bij Van Manen. Stel dat u een rechte steektrap in gedachten hebt, maar wij kunnen u met een ronde trap veel voordeliger van dienst zijn, terwijl u qua functionaliteit en esthetiek nog steeds voor topkwaliteit kiest.


Het bezoeken van onze showroom kan uitsluitend na het maken van een afspraak. Wij maken voor u een realistische 3D- tekening op maat van uw trap. Welkom bij Veijer Trappen.


Een huis dat volledig op uw smaak is afgestemd? Daarbij horen persoonlijke toetsen. Uw trap maken zoals u die in uw dromen ziet: dat is hét doel van het Trappen Smet-team.

En daarin slagen we áltijd: kijk maar naar onze realisaties. Van een spiltrap in hout over smeden trappen tot zwevende trappen maken … Wij zijn in . Onze goed opgeleide medewerkers hebben jarenlange ervaring en vele kennis wat betreft houtprodukten. Zij kunnen u dan ook van de beste informatie voorzien en daarnaast uw trap renoveren zodat deze weer als nieuw is. Voor informatie over trappen gelieve een afspraak maken.


Voor bouwers, architecten en aannemers heeft VIOS Trappen een ruim aanbod. Alleen het beste is goed genoeg. In de showroom van BHG Traprenovatie kunnen wij u informeren over de mogelijkheden van trap renovatie.


U bent van harte welkom. Trappen in alle stylen ziet u in onze online trappen showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts