dinsdag 30 december 2014

Steigerhout meubels maken

Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt. Steigerhout is buiten toepasbaar, maar zeker ook binnen!


Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling. Gratis steigerhout bouwtekeningen en bouwpakketten.

Doe het zelf tips voor houtverbindingen en afwerking met beits of white wash. Pallets en steigerbuizen. Bouwtekeningen en handleidingen om meubelen van steigerhout te maken. Daarom hebben wij een handig artikel met tips voor het maken van steigerhout meubels. Bovendien kun je steigerhout perfect combineren met het assortiment buizen en verbinders.


Met de onderstaande bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen maak je eenvoudig je nieuwe meubel. De mogelijkheden om steigerhouten meubels te maken zijn eindeloos.

In deze klusinstructie vind je ideeën om zelf meubels te maken van steigerbuizen met steigerhout. Stoere, stevige en robuuste steigerhouten meubels van steigerbuis: tafels, stoelen, kastjes of tv-meubels, je maakt ze zelf met de klusinstructies van KARWEI. De mooiste steigerhouten meubelen kan je zelf maken en wel met bouwtekeningen. Zoek je een bouwtekening?


Kijk dan hier en maak je eigen steigerhout meubels. Heeft u met behulp van een van mijn bouwtekeningen iets gemaakt? Wellicht ziet u dan uw project terug op deze pagina.


Arina stuurde ons een berichtje over haar bank van steigerhout. Klik op het voorbeeld om de werktekening te downloaden. Op elke tekening staat precies hoeveel hout je moet kopen en op welke maten je het moet zagen.


Je kan natuurlijk de werktekeningen van Vintage panelen ook gebruiken voor het steigerhout en andersom . Wij laten je graag zien hoe je dit doet met een. Bent u een doe-het-zelver en van plan steigerhouten meubelen te maken ? Dan is het belangrijk goed te weten waar u aan begint en wat u wilt. Naast de verschillende soorten hout, een ontwerp, bouwplan en de juiste gereedschappen is het bijvoorbeeld ook belangrijk goed op de behandeling van het hout te letten.


Lees hier welke meubels u kunt maken van steigerhout en enkele tips voor het onderhoud.

Zelf een steigerhouten meubel maken ? Koop het bouwpakket van Steigerplank. Zeker wanneer u unieke meubelen wilt maken. Gaat u zelf aan de slag met steigerplanken? Pas onderstaande tips toe en u heeft optimaal plezier van uw steigerhout! Al onze meubels worden met de hand in onze eigen werkplaats gemaakt.


Hierdoor is ieder meubel uniek, er is geen exacte tweede te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van diverse meubels op maat. Daarom kunnen wij meer bieden dan alleen onze standaard selectie steigerhouten meubelen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van diverse soorten meubelen. Alles wordt volledig op maat gemaakt en we verzekeren u een uitstekende kwaliteit.


We maken uitsluitend gebruik van steigerhouten planken van hoge klasse. Onze vakmensen werken met passie aan allerlei meubelen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts