maandag 15 december 2014

Verstelbare metselschragen

Met het handige online bestelsysteem van Klop Verhuur kunt u online aannemersmaterieel bestellen. Ladingen tot 2kg per schraag! Omschrijving:Onze schragen zijn gemaakt van vierkant buisstaal en zijn veelzijdig door de hoogteverstelling. De T4ALL verstelbare schraag geeft stevige ondersteuning gedurende uw (klus) werkzaamheden. De schraag is in hoogte verstelbaar , met een minimale hoogte van 80cm en een maximale hoogte van 130cm.


Dankzij de stevige constructie kan de schraag worden belast tot wel 150kg.

Op zoek naar schragen en schoren? Eenvoudig online bestellen. Bekijk hier ons online aanbod. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Heeft iemand nog zoiets staan?


Steigerbok – metselschraag – verstelbare schraag – schuifbok - stucadoorschraag Breedte ca.

Hoogte verstelbaar van ca. Nemaco Verkoopt tegen zeer scherpe prijzen, en heeft een uitgebreid aanbod aan metselschragen en schragen nieuw en gebruikt voor de verkoop! Een schraag is soort bank waarop je materialen kunt laten steunen. Ideaal wanneer je materialen wilt gaan bewerken, zoals het schilderen van deuren, het op maat snijden van houten panelen of andere doeleinden. De schragen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en erg stevig.


We leveren ook in hoogte verstelbare. Producten gesorteerd op naam A-Z. Alle prijzen vermeld op deze site zijn exclusief BTW.


Technische omschrijving:Met deze regelbare schraag creëer je eenvoudig een tijdelijke verhoging. Op de schragen worden houten balken gelegd en creëer je een verhoging voor metsel-, timmer- en stukadoorwerk. HAKA levert ook maatwerk metaalproducten.


Gereedschap Webshop: TS24. Best verkocht, Prijs laag - hoog, Prijs hoog - laag. Klapschraag grenen houtprofiel: 35xcm. Stanley FatMax Vouwbare . Dat zie je ook in de merken die we voor je hebben.


Heb je een speciale werktafel nodig?

Zoals bijvoorbeeld een goede tegelsnijtafel of een in hoogte verstelbare klem- en machinetafel? De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Bij Kerkstoel Bouwmaterialen vindt u alle soorten aannemersmateriaal. U zoekt aannemersmateriaal zoals ladders, steigers en schoren?


Ontdek ons assortiment in onze winkel of neem alvast een kijkje op onze website. U bevindt zich hier: VGBVerhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts