maandag 29 december 2014

Pallet salontafel

Vind pallet tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Maak op een eenvoudige manier je eigen salontafel van pallethout. Met behulp van pallets maak je binnen een dag een leuke salontafel van pallets.


Zo spotten we overal oude fabriekslampen, stalen items en meubels van pallets.

Deze houten laadplateaus worden in principe gebruikt in de transport, maar zijn ook ontzettend gaaf voor in huis. Eerder lieten we al een aantal alternatieve ideeën met pallets zien, waaronder een salontafel van pallethout. Ben je op zoek naar een originele salontafel die niet veel geld kost dan moet je zeker eens overwegen om deze zelf te maken van een oude palet. Met enkele toevoegingen maak je er een praktisch tafeltje van dat gegarandeert een eyectacher wordt in je interieur. Wilt u zelf een salontafel maken van pallets ? Vraag nu uw offerte aan.


Vandaag de dag doe je overal inspiratie op. Pallet salontafel maken.

Daardoor krijg je zelf ook vaak zin om iets moois te maken. Het begin is echter altijd even lastig. Stel uw eigen salontafel samen: Een fraaie salontafel geheel naar eigen idee te stapelen of te behandelen. Wij adviseren bij inzet van onze pallets als meubelstuk de aanschaf van nieuwe pallets (gelijkmatige kleur en fijnere kwaliteit), maar de keuze voor een A. Lees nu ons blog artikel! Kies dan voor een salontafel van pallets.


In dit artikel lees je hoe het moet én vind je een goede tip voor je DIY salontafel. Een super leuke tafel voor een klein prijsje. Zelfgemaakte pallet tafel. Je hoeft geen doorgewinterde klusser te zijn om deze leuke pallet tafel te maken, dus waar wacht je nog op? Ben jij opzoek naar een stoere tv meubel of salon tafel?


Geef dan gaan fortuin uit, maar doe het zelf! Doe het zelf bouwtekeningen voor steigerhouten tafels, salontafels en tuintafels om te maken van een pallet. Eenvoudige tafel bouwtekening en voorbeelden.


Bekijk ideeën over - salontafel pallet op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts