woensdag 31 december 2014

Schilderijlijsten op maat

Gebruik onze handige configurator voor het inlijsten van uw foto, spiegel, doek, paneel of papier. Schilderijlijsten op maat gemaakt. Geef ons uw speciale wensen. En verzending is altijd Gratis.


Bestel nu je spiegels en lijsten op maat. In elk gewenst formaat tot aan 1.

Nederlands vakmanschap met de hand gemaakt. Houten lijsten op maat gemaakt komen uit alle windstreken. Denk aan het Verre Oosten voor de betaalbare profielen maar vergeet niet dat er nog een groot gedeelte van onze collectie komt uit België, Spanje, Italie en Duitsland. Iets duurder maar vaak nog met de hand gekleurd waardoor de afwerking nét iets meer finesse . Een baklijst is een lijst voor canvasdoeken en deze worden in onze eigen lijstenmakerij onder hoge kwaliteitseisen met de hand en vakmanschap voor u op maat gemaakt. Bent u op zoek naar grotere aantallen baklijsten voor bijvoorbeeld een expositie of tentoonstelling?


Hiervoor hebben wij bij ieder baklijst product een . Bij HORNBACH kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt!

Houten wissellijsten op maat op maakt gemaakt lijsten voor zelf inlijsten zo Thuis bezorgd! Rojos is een lijstenfabriek waar iedere kunstenaar, galerie of particulier handgemaakte schilderijlijsten kan bestellen. In standaardmaten (budgetlijst standaard): Van alle afgebeelde budgetlijsten hebben wij de standaardmaten meestal op voorraad.


Doordat de productie van de standaardmaten aanmerkelijk goedkoper is worden deze ramen voordeliger aangeboden dan budgetlijsten op maat. In gewenste maat (budgetlijst op maat ): er . Er zijn verschillende type lijsten in diverse kleuren, materialen en formaten. Het standaard foto heeft een fotoformaat van 10xcm. Een fotolijst is een leuke en standaard manier om je foto of poster op te bergen. Wil je een unieke manier dan zijn er . Een schilderijlijst op maat laat u maken bij de lijstenmakerij van Amsterdam, Sanders en Rozemeijer!


Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen om van deze kunstwerken een blikvanger op uw muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe-partout harmonisch op . Inclusief handige standaard! Aluminium fotolijst, krasvast en UV-bestendig. Ook aparte afmetingen kunnen vaak niet in de standaard wissellijsten. In onze eigen lijstenmakerij worden wissellijsten op maat gemaakt. Bovendien zijn ze niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar weten we met onze wissellijsten of fotolijsten uitstraling te geven.


Een foto, kunstwerk, schilderswerk of een fotocollage . De Prijs wordt Direct Online Berekend.

Maar ook voor andere dingen daar waar u een lijst om zou willen hebben. Al ons inlijstwerk wordt in eigen werkplaats gemaakt, daardoor bespreekt u het werk met de persoon die het ook voor u gaat maken. Dus, als u op zoek bent naar een schilderijlijst , posterlijst of fotolijst op maat.


Lijsten op Maat worden Snel Aan Huis Geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts