donderdag 25 december 2014

Hea 100 afmetingen

HEA constructiebalken of toebehoren nodig? Staal Digitaal is de online specialist in staal. Snel, betrouwbaar en ijzersterke service. TECHNISCHE SPECIFICATIES. EUROPESE BREEDFLENSBALKEN HEA.

Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. G = gewicht f =doorsnede v = verfoppervlakte. In het grote assortiment aan HEA balken vindt u diverse HEA balk afmetingen. Indien gewenst zijn lengten tot meer dan meter leverbaar.


Iedere HEA balk is voorzien van uitgebreide productinformatie waar de afmetingen duidelijk zijn omschreven. Draagkracht-grafieken kolommen, Draagkracht-grafieken liggers. HEA balken, waarbij de meest gebruikte afmetingen direct online te bestellen zijn, waaronder HEA 1, HEA 12 HEA 1en HEA 160.

Bent u op zoek naar een andere maatvoering ? STALEN BALKEN EN PROFIELEN. HEA bundel naast het hebben van de kenmerken of corrosiebestendigheid is ontwikkeld in de tijd om de eindgebruiker applications. HEB balk kapselen kan worden gevonden over onze fabriek. Afmetingen (zie afbeelding).


Alle HEA profielen zijn gestraald en (rood) gemenied. Een HEA balk is geschikt als kolom of als ligger in een constructie. Zowel het draagvermogen als het gewicht van een HEA balk zijn afhankelijk van de maat. U kunt uw gewenste maat . HEA kopplaten voor balkstaal online aankopen via Hancke. Liever een balk op maat?


HEA 1afmeting : x 1mnooit gebruikt - anti-roest behandeld gewicht: kg. Euro per stuk 1x hea 240. Een staalprofiel is gewalst en de afmetingen zijn vrijwel altijd genormeerd.


Ze kan ook samengesteld. Balken worden vooral in de bouw gebruikt zowel liggend als staan met en zonder kop en voetplaten (volgens uw tekeningen).

Niet genoemde afmetingen o. Zie voor het gebruik van de tabel de toelichting op blz. BTW , prijs en afname per meter. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan staal, rvs, aluminium en blankstaal. Vraag vrijblijvend een offerte.


Alle bestellingen worden franco geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts