vrijdag 19 december 2014

Tenttegel

Deze vloertegels leg je eenvoudig in je voortent om een vlakke ondergrond te vormen voor het tenttapijt. Deze tegels zijn eenvoudig op te bergen en hebben een lange levensduur. Brengt men veel tijd door in de voortent, dan is een stabiele egale vloer waarop het tenttapijt mooi strak een must.


Een goede ondervloer in de voortent is de basis voor een aangenaam interieur en kampeerplezier. U bespaart gemiddeld met onze vloer! Isabella Tenttegel floor te koop op Camperscaravans.

Ideaal om een stevige, strakke en warme vloer te maken voor in uw voortent, beursstan terras, werkplek . Een best geteste TENTTEGEL ! Al jaar getest door duizenden kampeerders ! Licht en snel gelegde vloer voor in de voortent of onder de luifel. Nederlandse vinding voor een warme, droge en schone leefruimte. Ook voor serre, balkon of terras en zwembad ondervloer op gras. Als tenttegel is GreenCover licht en makkelijk mee te nemen in een handige draagtas.


Je hebt geen zwaar, onhandig tenttapijt meer en geen milieuonvriendelijk . Beschrijving Te Velde tenttegel zwart.

Superdegelijke tenttegel. Kleur tegel: zwart prijs per stuk € prijs per m€ 300. Echte seizoenskampeerders willen deze tegel in hun voortent. De voordelen zijn duidelijk. Wanneer je veel tijd in de voortent doorbrengt, is het heerlijk dat de vloer . Onderwerp: Greencover tenttegel.


In onze wintertent wil ik graag tenttegels leggen om zodoende een stabiele ondergrond te bereiken. Daarover komt dat een passende vloerbedekking. Ik hoorde kortgeleden van de Greencover, die daarvoor geschikt zou zijn. Een onverwoestbare vloer, licht van gewicht, eenvoudige montage en gemakkelijk schoon te maken zodat het jaren lang gebruikt kan worden.


Obelink Vrijetijdsmarkt - Duration: 1:31. Zeer stevige, betrouwbare en snel te leggen Voortent tegels. Niet te hoog, dus makkelijk te vervoeren en ruimtebesparing. Ideale snel te leggen tentvloer! Komt u afhalen, dan krijgt . See what people are saying and join the conversation.


BC Opbergtas voor tenttegels EVA. Stevige opbergtas voor Bo-Camp EVA tenttapijttegels.

Een sterke 6denier polyester tas met een ritssluiting, spanbanden en draaglussen. Daarnaast is de hoes voorzien van extra ventilatie aan de zijkant voor vochtige tegels. Biedt ruimte voor tenttegels. Zij hebben jaren kampeerervaring met tent, vouwwagen, caravan en camper.


GreenCover tenttegels zijn een innovatieve ontwikkeling van twee kampeerders. Hierdoor hebben zij een pakket van eisen opgestekd waaraan een tenttegel voor een kampeerder moet voldoen. Inmiddels hebben wij veel kampeerders voorzien. De ideale bodembedekker voor tuin, voortent of terras. Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, licht grijs en donker grijs.


De tegels bevatten geen PVC zijn waterdoorlatend en zijn anti-slip. De overige voordelen van de tegels zijn dat ze. Gratis Retour binnen dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts