vrijdag 12 december 2014

Deurnaald hout

Bascule kantschuif (incl. sluitplaat) staal vernikkeld. De schoot blokkeert bij openen en sluiten door een hevelmechanisme die de schoot bedient. Natuurlijk is dit appels met peren vergelijken. Maar inderdaa in aanschaf is een deurnaald is wat duurder dan een houten lat constructie.


Maar kijken we naar het aantal manuren nodig om tot resultaat te komen dan legt de houten lat het ruimschoots af!

Zaken zoals adminstratie, bestellen, levering, uitpakken . Deurnaalden worden toegepast op dubbele houten deuren. Een groot deel van de kwaliteit en het probleemloos functioneren van de totaalconstructie wordt dus bepaald door de deuren en de montage hiervan. Lak is geschikt voor buiten toepassing, op aanvraag een KOMO-certificaat beschikbaar. Heeft u een ander ontwerp van een houten profiel of van een bestaande houten lijst . Alprokon deurnaald uitvoering deurdikte mm, draairichting links. Vind deurnaald op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Een ander voordeel van aluminium is dat dit, in tegenstelling tot hout , nagenoeg onderhoudsvrij en aanzienlijk minder gevoelig is voor beschadigen. Ook het functioneren van de deur en de meerpuntssluiting is vele malen stabieler. De 007- deurnaald zorgt ervoor dat de deur tot wel minder kromtrekt . De stolpnaald wordt toegepast bij een stel naar buitendraaiende ramen of deuren(die mm dik zijn). Alprokon prefab deurnaald - inclusief grendels en slotsparing. Uitvoering: met kantschuif en slotsparing.


Verkrijgbaar in varianten . Overzicht van alle type deurnaalden. Toegestaan, bostwering min. Draaiend naar het vuur toe en van het vuur af. Aluminium deurnaalden worden veel toegepast.


Aanvankelijk kan dit er toe leiden dat de houten deur . LED accu-bouwlamp Watt 3standen. Nieuw in ons assortiment! Bekijk alle nieuwe producten . Een tongnaald is een constructieonderdeel dat toegepast wordt bij de aansluiting (aanslag) van twee draaiende deuren.


De deuren behoeven niet gelijktijdig geopend te worden zoals wel het geval is bij toepassing van een stolpnaald.

De figuren tonen verschillende soorten tongnaald van boven gezien. Een professionele meerpuntssluiting met paniekontgrendeling geïntegreerd in de deurnaalden. Bediening door middel van duwbalk,. Door gebrek aan zuurstof zal het achterliggende hout niet “ver- branden” maar omgezet worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts