woensdag 1 april 2015

Haardblokken paraffine

Deze paraffine haardblokken zijn FSC gecertificeerd en gemaakt van paraffine en zaagsel. Fleur jouw open haard op met deze haardblokken , evenals de. Golden Flame paraffine haardblokken - brandt 2-uur - stuks per zak. Met de paraffine haardblokken is een vuurtje aansteken nog nooit zo eenvoudig geweest.


Er zijn geen enkele vaardigheden ver.

Wijzelf zijn van mening dat ons hout nog beter is aangezien er alleen maar beukenhout in onze plastic zak zit en het is . Goedkope paraffine haardblokken kopen? Een openhaard of vuurkorf aanmaken is kinderspel met deze milieuvriendelijke paraffine aanmaakblokken van Fire Up. Snel, veilig en efficiënt!


Vandaag bestel morgen in huis! Paraffine haardblokken worden geproduceerd en geleverd door Fire-Up International B. Bij Fire-Up zijn we al ruim jaar werkzaam als leverancier van een divers aanbod vuurgerelateerde producten voor de kachel, openhaard en barbecue en het assortiment breidt zich nog steeds uit.

Naast leverancier zijn we tevens . De verpakking van het haardblok geeft aan dat de geschatte brandtijd uur zou zijn en dat het blok gemaakt is van houtzaagsel en paraffine (aka kaarsvet). Naar aanleiding van die omschrijving is mijn vermoeden dat de kaarsvet smelt door . Vuur aanmaken was nog nooit zo makkelijk met de milieuvriendelijke paraffine haardblokken van Decor. Met deze aanmaakblokken samengesteld uit paraffine en zaagsel steekt u op een snelle en veilige manier uw vuurkorf of terrashaard aan. Plaats het Decor paraffine haardblok in de haard.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deze Haardblokken Fire-up paraffine stuks zijn ideaal om vuur mee aan te steken. Met deze milieuvriendelijke haardblokken steek je snel en veilig je vuurkorf of terrashaard aan. Leg een haardblok in je tuinhaard en leg de haardblokken er overheen. Steek de papieren verpakking van het haardblok aan en de rest gaat . Een haardblok brandt circa uur. Verpakking : stuks per doos.


Palletstapeling : Europal à dozen à stuks per doos. Neem contact op voor info en prijzen .

GOLDEN FLAME paraffine haardblokken 1 FSC st. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Vergelijking Enviro-Log met gekloofd haardhout (houtkap) en paraffine haardblokken. Wilt u paraffine haardblokken bestellen? Bij ons kunt u paraffine haardblokken bestellen voor aantrekkelijke prijzen. Wanneer u paraffine haardblokken bij een groothandel wilt kopen, dan bent u hier op de juiste pagina. Wij zijn een groothandel met paraffine haardblokken.


Bekijk de paraffine haardblokken nu in het ruime assortiment van onze groothandel. IEDEREEN KAN EEN VUURTJE BOUWEN. Onze haardblokken worden vervaardigd uit zaagsel en paraffine. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de beste grondstoffen, zonder toevoeging van houtafval of dierlijke vetten. Vind haardblokken op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts