donderdag 30 juni 2016

Aluminium palen tuinscherm

Combineer uw composiet schermen met luxe aluminium tuinpalen of composiet vierkante palen in dezelfde kleur als uw tuinschermen. De aluminium palen hebben wij zowel in de luxe aluminiumkleur als gepoedercoat in antraciet. De vierkante composiet schuttingpalen hebben wij te koop in antraciet, lichtgrijs en bruin.


Welke palen houden mijn houten tuinschermen elegantst recht? Kies voor gelijkmatige afwerking met de aluminium palen van Exterior Living.

Luxe design tuinpaal aluminium genaodiseerd. Is gevuld met een Cypresse houten kern voor een rotsvaste bevestiging van uw Tuinschermen en deuren- Compleet met afdekkapje. Deze ALUFLEX aluminium gleufpalen zorgen voor een uiterst strakke look van uw rabat - planken tuinscherm.


Aluflex is een uniek, inovatief modulair systeem waarbij u deze paal met standaard gleufbreedte van mm, kan voorzien van verdoken profielen. Fraaie aluminium schuttingpalen met een platte kop. Deze tuinpalen zijn vervaardigd uit een aluminium behuizing met houten kern.


Afmeting aluminium palen: 7xcm. Wij leveren hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Doordat geanodiseerd aluminium zeer star is, heeft deze een ongekende stevigheid. Extra stevig, geanodiseerd. Aluminium steunpalen voor het plaatsen van tuinschermen. Deze aluminiumpalen hebben een heel lange levensduur. Bent u op zoek naar een trendy en onderhoudsvrije schuttingpaal?


Deze serie aluminium schuttingpalen voldoet vast en zeker aan uw wensen! Andere Houtbouw materialen. Het goed bevestigen van tuinschermen doet u met betonpalen of palen in aluminium. Wij bieden u palen aan voor schermen en palen voor blokhutplanken. Bij HomingXL vind je naast houten palen, ook elegante aluminium palen die nauwelijks onderhoud vereist, en die veel langer mee gaat.


Daarnaast is het enorm sterk en in overvloed aanwezig en worden aluminium palen steeds vaker gebruikt. De nieuwe paal, vervaardigd van geanodiseerd aluminium, is een fraai en kwalitatief alternatief voor een houten paal. Bij de lichte, maar stevige aluminium paal horen onzichtbaar geïntegreerd beslag en aangepaste accessoires om de tuinschermen in rechte lijn of in hoekopstelling te plaatsen.


Dit composiet is duurzaam, water- en vochtbestendig en eenvoudig in onderhoud. De houtnerfstructuur zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Betonpalen zijn beschikbaar met gleuf waardoor het plaatsen van tuinschermen heel makkelijk kan verlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts