maandag 27 juni 2016

Neus glaslatten

Meranti neus glaslat GLN50. De lijsten zijn rondom behandeld watergedragen grondverf, laag dikte 40mù. Alleen per lengte te bestellen. Ook voor maatwerk glaslatten kunt u bij ons terecht. Verder kunt u voor alle andere ontwerpen van een houten profiellijsten of van een bestaande houten .

Neuslatten zijn dorpel-afdekkers. Toepassing is dan ook op onderdorpels van kozijnen. Naar de huidige geldende Normen voor het glaszetten dient zowel in nieuwbouw als onderhoud met neuslatten gewerkt te worden.


Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Ook afwijkende maten en modellen zijn mogelijk!


Artikelfoto DRM glaslat 18x35. Houthandel Van Dam is een van de eerste bedrijven die glaslatten leverde in Nederland.

Het grootste deel van de glaslatten wordt door ons zelf geproduceerd. Glaslat met neus hardhout x 23mm 270cm wordt toegepast om ruiten ( glaspanelen) en overige panelen (triplex, sandwich, volkern) op de juiste plaats. Glaslatten worden toegepast om ruiten (glaspanelen) en overige panelen (triplex , sandwich, volkern) op de juiste plaats. Hiermee toont Belned aan dat vrijwel alle glas- en neuslatbewerkingen mogelijk zijn. Uw aanvragen voor maatwerk kunt u. Zoals u weet verkoopt Belned alleen glaslatten uit stuk, niet gevingerlast of gelamineerd.


Glaslatten , neuslatten en opdeklatten verschillende houtsoorten en in FSC OF non-FSC kwaliteit bestelt u bij Avabel Nederland BV. Uitsluitend 1e keus hout. Combifit heeft alle benodigdheden voor glaszetten op voorraad. Vind altijd wat u zoekt in onze ruim opgezette webshop.


Scherpe prijzen en snelle bezorging. Onlangs hebben we veel problemen gehad met neus - en glaslatten die, nadat ze door ons met een alkyd waren afgewerkt, allemaal begonnen te bladderen. Als mogelijke oorzaak werd toen geopperd dat je een synthetische verf niet over een watergedragen verf kan schilderen. Retour is mogelijk, mits onbeschadig en na controle van één . Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Vormgeving en realisatie Renier Vermaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts