dinsdag 21 juni 2016

Opdek glaslatten gamma

Wil je glas in een kozijn of binnendeur vastzetten? Ga dan voor glaslat hardhout wit gegrond 17x18mm 270cm. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat de lat van glas is, is de glaslat gemaakt van hout.


Hardhout staat bekend om zijn sterkte, lange levensduur en onderhoudsvrijheid. In deze video leg ik je uit hoe je glaslatten moet vervangen. Glaslat van hardhout met kopmaat 17xmm en een lengte van 2cm.

De lat is al gegrond waardoor deze direct in de gewenste kleur geschilderd kan worden. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


Er is altijd iets te doen. Zaag de glaslat doormidden. Verwijder de oude spijkers. Maak het raam schoon met een verfkrabber. Gebruik terpentine om het raam en kozijn schoon te maken.

Haal een nieuwe glaslat van de Gamma. Markeer de plaats voor de spijkers . Ten eerste de vraag of ik hier nu met echte glaslatten te maken heb - de glaslatten van een ander kozijn in mijn huis zien er namelijk heel anders uit: lopen schuin af ivm afwatering en sluiten ook netter aan. Volgens mij is hier maar wat gedaan (zowel wat betreft de construering als natuurlijk het (slechte) . Is het een must om geventileerde glaslatten te monteren? Pe-band of celband is een zacht rubberachtig materiaal met een kleefstrip, het is verkrijgbaat in rollen of op haspels in wit en zwart. Merantie glaslatten wit gegrond 17x19mm Lengte 400cm.


Ik zou vensterglas met opdek glaslatten met sponing monteren. Deze glaslat ken ik voor het plaatsen van isolatieglas als de raamsponning te ondiep is. Glaslat meranti kd Awit gegrond mu, x mm, bestel.


PROFEL staat borg voor het uitgekiende concept,. Vlakke binnenzijde voor een gemakkelijk onderhou glaslat - ten onzichtbaar bevestigd. Beide varianten worden geleverd met gemonteerd glas, zonder zichtbare glaslatten.


U kiest uit twee glassoorten, waaronder het nieuwe nevelglas. Eternit biedt een uitgebreid gamma oplossingen voor geventileerde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts