donderdag 30 juni 2016

Ikea plantenrek socker

Hou je van groen in huis? Dan komt de SOCKER serie wel van pas. De sierpotten zijn verzinkt en daarom voor altijd roestvrij. Ook handig voor je planten buiten.


Bekijk onze plantenstandaarden en piedestals.

Laat je inspireren op IKEA. Back in my native Vancouver Canada, there is ample time to take part in this simple life enjoyment! My MIL started hers indoors and it is . Deze pin is ontdekt door Inge van Baaren. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Ik keek net op de website van Ikea en zag dat ze in Breda er nog op voorraad hebben. Bij IKea Barendrecht hebben ze er ook nog een paar. Ik heb hem een week of wat geleden gekocht.


Vorig jaar was ik te laat toen was hij heel . Hoekmeubeltje plantenrekje wit metaal. Wat een goed idee weer van Ikea. De traditionele plantenstandaard met stalen frame en polyester coating uit de Socker serie van IKEA is bijvoorbeeld ideaal voor de keuken om keukenaccessoires en benodigdheden . Ontbrekend: plantenrek. Ikea, eigenlijk zijn we er allemaal best wel dol op.


Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt. Maar daarom zijn er Ikea hacks, oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product.


This Pin was discovered by Vicki Pyle. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. IKEA - BITTERGURKA, Ampel, Häng die Kräuterampel ans Fenster und hake sie einfach ab, wenn frisches Grün beim täglichen Kochen oder Essen gewünscht wird.

Zur Gestaltung eines hängenden Gartens kann man mehrere Ampeln miteinander verhaken. Binnen of buitennte gebruiken. Heb er nog eentje in de doos,ideaal als kerstgeschenk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts