dinsdag 28 juni 2016

Kunstof gevelbekleding potdeksel

Eurotexx potdeksel geeft gevels een natuurlijke uitstraling. Onderhoudsarm - nooit meer schilderen - milieuvriendelijk. Vraag een gratis monster aan! Kunststof potdeksel panelen. De mogelijkheden van kunststof plaatmateriaal is dan ook onbeperkt.


Onze kunststof plaatmateriaal is voorzien van een glad en strak oppervlak.

Het heeft uitstekende chemisch bestendige . Voorzien van een perfecte sluiting, messing en groef, beschermen deze potdeksel rabatdelen gevels tegen alle weersinvloeden. De gevelbekleding geeft woningen, chalets, stacaravans, tuinhuisjes en gebouwen het stijlvolle karakter van echt hout. De eurotexx gevelbekleding zijn volschuim panelen vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardig kunststof. Nieuw en 1e keus keralit kunststof gevelbekleding , zeer scherp geprijs veilig betalen in onze webshop,.


Potdekselpanelen zijn overlappende gevelpanelen zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten. Doordat de kunststof potdeksel panelen overlappen, kunnen ze blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is. Deze getrapte betimmering zorgt voor een goede afwatering.


Met de unieke houtstructuur van 5mop het paneel is het potdeksel profiel met zijn diversiteit aan kleur niet te onderscheiden van hout.

De gevelpanelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Deceuninck is niet alleen een specialist in ramen en deuren, maar ook in geveloplossingen. Ontdek de voordelen van onze Potdeksel -gevelplank! De keralit prijs van € 12. Bij een afname van het aantal stuks waardoor een verpakking (2st per verpakking) wordt . Vroeger was een houten gevelbekleding de standaard bij veel verschillende woningen en bouwprojecten.


De eigentijdse gevelbekleding is onderhoudsarm en duurzaam. Keralit Potdeksel 1nr. Een goede kwaliteit en prijsverhouding wanneer u gaat vergelijken met een andere gevelbekleding.


Uit ons assortiment kunt u kiezen voor rabat-, rondkant en potdeksel kunststof gevelbekleding. Het kunststof gevelbekleding assortiment van Milin is een totaalconcept van professionele hoogwaardige kunststof panelen. Naast het leveren van gevelbekleding , . WoodDesign gevelbekleding met. Rabatdelen met nerfstructuur (Classic) en de strak matte uitstraling zonder nerf (Pure).


En in drie uitvoeringen: de 1mm traditionele rabatdelen, de 1mm vlakke delen en de 1mm overlappende potdeksel delen. Natuurgetrouwe nerfstructuur gevelpanelen. Door het verbeterde productieproces hebben de panelen een unieke lange houtstructuur van maar liefst m¹.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts