dinsdag 21 juni 2016

Schroefhaak groot

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. Deze schroefhaak van GAMMA is gemaakt van verzinkt staal. De schroefhaak is 100mm lang.


In het goed voorziene assortiment zijn tal van schroefhaken te vinden die tegen een.

De 1e maat (80) is de maat van schroef tot aan de haak. Schroefhaken hebben een normale schroefdraad. Met een grote variĆ«teit aan artikelen is een groot assortiment ijzerwaren voor de enthousiaste klusser . Ontdek ons ruim aanbod haken. Voor iedereen een voordeel.


GAMMA schroefhaak 30xmm wit stuks. Team Raja Trading staat voor iedere kweker. Wij bieden een brede range van kweekspullen aan voor het gehele kweekproces.

Hubo kader- en schroefhaken 1stuks. Duraline J- haak plat 120x1mm. Online vindt u bovendien een grote collectie pluggen en schroeven. S- haak groot x mm.


Een haak in je plafond kan handig zijn om plantmanden, papieren lantaarns,. Als je iets zwaarders wilt ophangen, gebruik je best grote ophanghaken die sterk. Grote spiraal schroefhaak. Oogt zoals in vroeger tijden. Groot assortiment Omnichannel Snelle levering Advies Service.


QlinQ veiligheidsschommelhaak Mx 1mm. Haak met open oog voor bevestiging in hout of steen, beton in combinatie met een plug. Kerbl Musketon Groot Messing. Het assortiment van Agradi bestaat uit schroefhaken , paniekhaken,. De karabijnhaak is daarnaast ook een diverse haak.


Vernooy heeft een grote voorraad containers met haaksysteem. De containervrachtwagen heeft een hefboom met een haak. Bent u op zoek naar RVS haak - en oogproducten?

Goed dat u ons gevonden heeft. European Fasteners is namelijk uw partner op het gebied van allerhande . Montage Maatvoering: Bevestigingsgaten: st 5mm, h.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts