dinsdag 21 juni 2016

Klepbankje

Vind klepbankje op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Maten breed diep en hoog. Graag bieden bij serieuze interesse! Er zijn klepbanken met armleuningen en .

Klepbanken zijn handige,. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Koop of Verkoop klepbank op Marktplaats. Wat een hip vintage klepbankje is dit! Dit klepbankje is op vele manieren te gebruiken.


Het model is zo leuk door de rechte armleuningen en de toffe groene kleur. Vergeet ook de originele geruite bekleding niet?

Naast een prima zitplaats biedt de bank ook een perfecte opbergruimte! De banken hebben een schuine rugleuning voor optimaal zitcomfort. Ik kom er steeds weer toevallig op uit, op van die kleine meubeltjes ( bijzettafeltjes, krukjes, kastjes) waar iedereen voorbij loopt.


Oud is Nieuw maakt klepbanken op maat. Vaak omdat ze gewoon lelijk zijn. Ik zie dan vaak meteen in gedachten al hoe het gaat worden na de make-over.


De Fabricage verkoopt vintage meubelstukken, waaronder dit leuke kinderbankje in het wit. KistBankje voor Kinderen, Winnie de Poeh (overwegend Blauw). U heeft de keuze uit: – Verschillende achterwanden – Met of zonder leuning.


Gezien in vtwonen zelf aan de slag. Bekijk het klusadvies van KARWEI. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Ik heb voor mijn dochter een houten klepbank gekocht, met in de leuning aan de achterkant een krijtbord.


Nu wil ik deze in haar speelhuisje in de tuin. Retro vintage klepbankje.

Dit bankje is opnieuw in de verf gezet. De klep is bekleed met oude boekkaften. Wij werken met krijtverf. Afmetingen:Hoog cmBreed cmDiep cmHet bankje is gemakkelijk.


Even doorschuiven en er kan nog een kind bij, en nog één… En een klepbank is nog handiger als je er speelgoed in op kan bergen! Een bankje is altijd handig. Hardenberg, de gratis marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts