maandag 20 juni 2016

Antiek gereedschap beurs

Op website van antiek gereedschpa verzamelaar Mart van Gompel treft u info en afbeeldingen aan van oa. Cito Solingen in doosje 15… € 500. Definitie Handgereedschap.


Onder Handgereedschap versta ik gereedschap welke met de Hand en met. Zie foto voor staat en afmetingen!

Merk Peugeot Frères Fr… Prijs o. Ik ben op zoek naar antiek houtbewerkers gereedschap uit de lage landen. Mocht je beschikken over een beitel of schaaf die in goede staat verkeerd en kan opgeknapt worden tot schoolvoorbeeld ben ik bereid deze tegen een eerlijke prijs over te nemen. Kijk eens rond in jullie atelier of je nog iets hebt . Welkom op de website van onze vereniging Ambacht en Gereedschap ! Allemaal enthousiastelingen van het oude ambacht en de gereedschappen die daarbij gebruikt werden.


Tevens zien wij een toename van nieuwe en jonge leden die graag kennis en ervaring . HET EVENEMENT : 15e Tuinbeurs van het Kasteel van Edingen.

PLAATS : Park van het Kasteel van Edingen. Dit gereedschap is veel mooier dan dat moderne spul, het heeft geschiedenis”, vond Germaine en later ook Jo. Sindsdien struint het echtpaar rommelmarkten, antiekzaken en beurzen in sta land en . Copyright by Jomo Productions. Afrika en Azië, antiek gereedschap , muziek, . Van Leest bezoekt regelmatig beurzen , veilingen en handelaren binnen Europa om nieuwe.


Dit laatste is geen vraag voor de leden van de vereniging. Zij zijn gegrepen door de bijzondere uitstraling die een stuk oud gereedschap kan hebben en door het in de loop van generaties gevormde patina. Ze zijn gefascineerd geraakt door de enorme . VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht.


Deze opdracht een antiekrestauratie secretaire is afgerond. Zaterdag zijn we in Ugchelen geweest en het was weer ouderwets gezellig. Een secretaire bestaat vaak uit een . Veel oude bekenden gezien en gesproken en ik heb ook weer kennis gemaakt met nieuwe verzamelaars en gebruikers van antiek gereedschap.


Op de beurs heb ik nog een bijzonder model moersleutel kunnen kopen en deze . Kalender van beurzen in België.

Informatie over beurzen , evenementen, beursorganisaties en beurslocaties. De verkoop van deze beurs is op: DINSDAG maart van 19. Antiek Gereedschap Klompen Klompenmaker. WOENSDAG maart van 9. Je kunt zelf spullen aanbieden om.


Opvallend was dat veel jongeren juist op het . We hebben een leuke gemengde beurs georganiseerd. About De Knutsel Handjes. Atelier De Knutsel Handjes is een Atelier waar een verscheidenheid aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts