donderdag 23 juni 2016

Schutting 180x180

Nu te koop bij voor € 0. Hardhouten schutting 15-planks erfafscheiding schutting bouwen. Een stevige hardhouten tuinschutting vervaardigd uit dikke hardhouten planken. Deze tuinschutting zorgt in combinatie met hardhouten of betonpalen voor een duurzame schutting met een prachtige uitstraling.


Recht tuinscherm met verticale vurenhouten planken.

Dit stevige tuinscherm is RVS geschroefd voor een lange levensduur. Dit tuinscherm is toepasbaar in het hout beton schutting systeem. Momenteel zijn er partijen op de markt (niet zover bij ons vandaan) die niet KOMO geimpregeerd aanbieden. Naast planken hebben wij ook lariks douglas tuinschermen op voorraad.


Kies uit onbehandelde tuinschermen gemaakte van gewone lariks douglas planken of ga voor de natuurlijke . Niet icm andere kortingsacties. Schutting Royal grenenhout ca. Dit hoogwaardige houten hek heeft een simpel maar praktisch ontwerp dat perfect bij uw tuin past.

Het aantrekkelijke ontwerp maakt deze schutting mooi om naar te kijken. Dankzij de aantrekkelijke schuifregister-constructie is dit schutti. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Goedkoop en snel geleverd. Tuinpaal geïmpregneerd grenen x cm. Of u nu een schutting wilt plaat.


Dit scherm is van verduurzaamd zacht hout en voorzien van het PEFC en FSC keurmerk. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Snel en goedkoop aan huis geleverd. Besteld u eenvoudig en veilig online bij Woodcomposiet.


De grootste keuze in composiet in de Benelux en Duitsland. Deze Bankirai tuinschermen uit de Timer lijn van Elephant staan garant voor kwaliteit.

Deze rechte schermen zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Bestaande uit Planken 15x145mm Voorzien van luxe V-groef aan de buitenkant va.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts