maandag 27 juni 2016

Salontafel teak met stalen frame

Salon tafel massief teak met stalen frame afmetingen : 1lang breed hoog lades. Nieuwe massief houten salontafels. Salontafel Otis industrieel tafel X-poot zwart eiken metaal. Oost West en Middelbeers.


Industriële By-Boo, Brix, IronWood salontafels , korting! DESIGN salontafels DE ZWAAN, de GOEDKOOPSTE .

Bekijk onze collectie fraaie vierkante en ronde salontafels met stalen frame of metalen onderstel. Van retro tv-meubels tot hoogglans kasten, bij Zen Lifestyle vindt u een breed assortiment meubelen en woonaccessoires. De collectie van Zen wordt uit de gehele wereld geïmporteerd zoals, prachtige meubelstukken uit China, India of Indonesië maar ook mooi Scandinavisch design uit Denemarken of Zweden.


Bijzettafel Stam Ø cm. Stijlvolle salontafel van verweerd teakhout met lades op stalen poten. Mooi door zijn eenvou de Hip teak salontafel. Het moderne vierkante buisframe. Het strakke stalen buisframe houdt de tafel luchtig.


Heel bijzondere salontafel met een onderstel van teakhout en een glazen blad.

Ook in 150x5 100x1en 75x75cm. De salontafels welke wij zelf maken kunnen we in dezelfde afwerking als onze maatwerk tafels leveren. Ook uw wens voor een onderstel is te realiseren, deze kan gemaakt worden in het hout of in ruw staal. Voor onze salontafels gebruiken wij veelal massief eiken of reclaimed teak. Het eiken kunnen wij in diverse soorten . Chester Koffietafel Oud Teak Staal 135cm.


De meubels zijn gemaakt van recycled teak en bevestigd op een stalen frame , tijdloos en onverwoestbaar. Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen. Van ronde houten salontafels tot vierkante metalen salontafels die prachtig zijn afgewerkt met allerlei materialen en kleuren.


Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor salontafel. Nog een trend op het gebied van salontafels is het houten tafelblad en een stalen frame. Deze stoere versie past door het gebruik van hout en metaal perfect in het industriële interieur. Doorgaans wordt de salontafel intensief gebruikt. Hierdoor is het wel aan te raden deze tafel regelmatig schoon . Ontdek een ruime keuze salontafelmodellen op Maisons du Monde.


Op zoek naar een moderne teakhout salontafel ? Die vind je bij Meubeldeals. Kijk snel op onze site of in onze showroom in Zevenaar, Gelderland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts