dinsdag 14 juni 2016

Hoekplank hout

Op zoek naar wandplanken? Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur. Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website. Boekenplank, zwevende plank , fotolijstplank. Een losse houten wandplank ophangen?


Wandrek of wandplanken met plankdragers?

Check nu onze ophangsystemen. Massief houten wandplank op maat. Een wandplank is erg praktisch, er ontstaat extra ruimte om uw spullen ten toon te stellen of juist op te ruimen. Dit geeft de wandplank een luxe . Vele aanbiedingen bij bol. Ons assortiment beschikt over mooie, betaalbare wandplanken.


Bij ons vind je alles van beugel tot wandplank of losse plankdragers. Wandplanken zijn eenvoudige sfeermakers en daarom een musthave in huis!

Zet je mooiste spullen op een wandplank van leenbakker. Deze massief eiken wandplank met blinde bevestiging lijkt te zweven. Als boekenplank, keukenplank of planchet in bad- of slaapkamer. Een plank is een eyecatcher en handig tegelijk.


Op een keukenplank geschilderd in schoolbordverf kun je mooi je boodschappen kwijt. Wanneer je de plank in dezelfde kleur als de muur schildert, lijkt deze haast onzichtbaar. Maar misschien kies jij juist wel voor een bijzonder materiaal: Hout met de schors er . Zie laste foto ophalen of verzenden we bezorgen pas als het geld op de rekening staat niet eerder.


Zo zijn er strakke, industriƫle exemplaren verkrijgbaar, die je met rails bevestigt, maar ook meer natuurlijke houten dragers. Hou je juist van zwierig barok? Dan zijn er ook varianten die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Boor met de juiste houtboor op ieder kruisje een gat in de plank. De diepte komt overeen met lengte van de grijze plankdragers.


Zorg dat de boormachine mooi haaks op het hout blijft. Een ruim assortiment Plankdragers en inspiratie vind je bij KARWEI. NIKA Legplank 600x3mm hout , stuks nu bij HORNBACH online kopen!


Hout in diverse afmetingen, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Ruim assortiment rekken zoals wijnrekken, kledingrekken, wasrekken, schoenenrekken e.

Vergelijk en bestel direct voor de laagste prijs online! Bekijk hier ons online aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts