donderdag 23 juni 2016

Vliesdoek op rol

Vliesdoek beschermt uw planten tegen koude en vervroegt de groei ervan. Het groeivlies beschermt tegen schade van win storm, hagel, hitte en slagregens. Wanneer het bevroren is, biedt vliesdoek ook een . Vliesdoek van Waterborg beschermt uw gewas tegen verschillende weersomstandigheden.


Vroege oogst van uw gewas, door de licht-, lucht-, waterdoorlatendheid! Bereken de prijsdoor op de regel te klikken.

L x B)Oppervlakte: 1m²Materiaal: polyethyleenKleur. Lengte 1m, hoogte 1cm. U knipt eenvoudig met schaar de benodigde lengte af. De talrijke voordelen van Agryl welke zorgen voor een. AviTrac akoestische vogelafweer Merk: Pype.


Agryl Pmet versterkte rand Merk: Agryl. Novagryl Pmet versterkte rand Merk: . M x plus nog een rol en een opgevouwen stuk.

Het biedt ook bescherming tegen andere weersinvloeden en insecten. Prijzen zijn exclusief BTW. Meer lucht tussen de plant en de buitenkant van het doek zorgt voor een betere isolerende werking.


Bestelinformatie: Dit vliesdoek zit op een rol en heeft een breedte van meter. De prijs per stuk is meter van deze rol. De meter is enkellaags.


Het vliesdoek moet altijd 2-laags toegepast . Koop producten uit het Vliesdoek op rol , Voor het verwijderen van grof vuil- assortiment in de Würth-webshop ▷. Uw partner voor handel en industrie. Vliesdoek wordt gebruikt voor het afdekken van een teelt, het zorgt voor bescherming tegen weer en wind. Met vliesdoek kan een gunstig microklimaat . Vliesdoek op rol , geperforeerd bij Schäfer shop, de totaalinrichter voor kantoorbenodigdheden, kantoormeubilair, werkplaats- en magazijninrichting. Beschermt de kuipplanten tegen weersinvloeden zoals vorst, wind en uitdroging. Materiaal is UV-gestabiliseerd PP doek (polypropyleendoek), ook wel vliesdoek genoemd.


Beschermhoes is voorzien van trekkoord voor het vastmaken van de hoes om de pot. Andere breedtes op bestelling. NOPPENFOLIE 2-lagig en niet UV-bestendig, ter bescherming voor tijdelijke winterbescherming.


REICROP VLIESDOEK Universeel wit doek als winterbeschermingssysteem tegen vorst en uidroging.

Kan meerdere seizoenen meegaan. Heb vandaag mijn huiswerk gemaakt, er schoot me plots iets te binnen, is met de jaren wel minder geworden die heldere momenten :thumbdown: Begin dit jaar had ik gevraagd waar ik meeste van mijn tuinbenodigdheden koop wat een rol vliesdoek van meter breed kostte, los gesneden was dit aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts