maandag 20 juni 2016

Okoume multiplex 12mm

Watervast multiplex okoume 12mm 250x122cm. Verlijming WBP (= Water Boiled Proof). Voor alle binnen- en buitentoepassingen zoals constructie- en schilderwerk. De plaat is beschikbaar in meerdere maten en na het gronden en sealen beschilderbaar.


De plaat is watervast verlijmd en is beschermd tegen schimmels als deze langdurig aan vocht . De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Multiplex gegrond in 12mm , 15mm en 18mm is geschikt voor een perfecte afwerking van buitenwerk en splintert niet.


Het wordt normaal gesproken verwerkt tot multiplex platen. Okoumé multiplex mm dik nieuw. De verwerking van het hout tot plaatmateriaal vindt traditioneel plaats in landen . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Door en door is de meest gebruikte multiplexplaat voor exterieur timmerwerk.

Het betreft een watervaste plaat. Alle diktes: 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm , . Geschikt voor binnen- en buitenbetimmeringen zoals schuren, dierenhokken, gevelbekleding, dakgootbetimmeringen en dakkapellen. Tweezijdig voorzien van een unieke, direct overschil.


Deze zorgt voor een strak en mooi resultaat. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Informatie: Uit door en door opgebouwde okoume fineren watervast verlijmde multiplex plaat. De platen zijn geschikt voor exterieur gebruik en zijn makkelijk en vooral fijn te bewerken. Vandaag bestel morgen in huis: nu tijdelijk voor €3verzendkosten . JONGENEEL PAINTPANEL GARANT MULTIPLEX FSC MIX. Multiplex garant exterieur FSC ( mm x 2x 1cm).


Naar het vergelijk Vergelijken. Met jaar garantie mits voldaan wordt aan de verwerkingvoorschriften. Door de goede eigenschappen is deze plaat met alle gereedschappen prima te verwerken.


Afmeting: 250x122cm Dikte 12mm. Opgebouwd uit door en door okoume fineren. Exterieur multiplex met WBP verlijming wit gegrond. Ecopaint multiplex is gereed voor afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts